Dara Rolinsa její Wohnout Matěj Homola - Každý si staví vlastní dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dara Rolinsa její Wohnout Matěj Homola - Každý si staví vlastní dům!

Dara Rolins chce být nezávislá na svém příteli a zařizuje si vlastní bydlení.
Dara Rolins chce být nezávislá na svém příteli a zařizuje si vlastní bydlení. (Aha! – David Kundrát)

MUKAŘOV – Dara Rolins (36) investovala do budoucnosti! Zakoupila totiž starý dům ve vísce Mukařov, který hodlá zrekonstruovat v domov snů! Jenže její přítel a otec Dařiny osmiměsíční Laury Matěj Homola z kapely Wohnout zatím staví svůj dům úplně jinde. Kde tedy bude muzikantský pár nakonec bydlet?

Dara Rolins (36) investovala do budoucnosti! Zakoupila totiž starý dům ve vísce Mukařov, který hodlá zrekonstruovat v domov snů! Jenže její přítel a otec Dařiny osmiměsíční Laury Matěj Homola z kapely Wohnout zatím staví svůj dům úplně jinde. Kde tedy bude muzikantský pár nakonec bydlet?

„Jedeme si každý po své ose v tom smyslu, že kdo první bydlení postaví, tak tam budeme bydlet. A až se postaví druhý dům, tak zůstaneme v tom, který se nám bude víc líbit. Zbytek nám zůstane jako investice. Myslíme totiž za roh a peníze, které máme navíc, chceme nějak rozumně investovat,“ tvrdí Dara, která se do domečku doslova zamilovala. „Před domkem je velká louka, na které se v létě pasou ovečky, blízko je rybník, kostel i les,“ popisuje zpěvačka baráček, který chce nezávisle na stavebních pracích svého přítele začít renovovat po Novém roce.

„Jen z tohoto úhlu na fotografii vypadá jak chatička po babičce. Má ale šest pokojů, obrovskou půdu i zahradu a hlavně je to jen pár kroků k jezírku a lesu,“ dodává Rolins, která zatím bydlí ve Vyžlovce blízko své sestry Jany a v Praze-Dejvicích prodává svůj velký byt.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.