Karel Gott - Má úspěch, tak ho drtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Karel Gott - Má úspěch, tak ho drtí!

Nestárnoucí Karel Gott nyní zažívá velký úspěch – a ten se u nás neodpouští.
Nestárnoucí Karel Gott nyní zažívá velký úspěch – a ten se u nás neodpouští. (Aha! – Marek Pátek, ara)

PRAHA – Karel Gott (69). Ikona českého showbyznysu. Nikdo v Česku není známější, milovanější i nenáviděnější než třiatřicetinásobný Zlatý a Český slavík. I přes poměrně vysoký věk pracuje na plné obrátky, vyprodal celé své předvánoční koncertní turné a kromě starší a střední generace už okouzlil i teenagery, kterých na jeho písničky chodí čím dál víc. A dokonce znají i jejich texty a pod pódiem si je s Mistrem zpívají a tancují na ně. A to mnoha žárlivcům vadí, a tak na Gotta nasazují.

Kromě nejnovějšího obvinění, že jeho knihovna ohrozila půlroční dceru Sofii Nelly, se vyrojily další pověsti, které mají »božskému Kájovi« uškodit.

Například Milan Knížák, ředitel Národní galerie. Ten velkohubě prohlásil, že Gott nemá hlas a neumí zpívat a už by si raději měl hrát jen s dětmi.

Navíc s ohledem na počet Slavíků i jiných prestižních cen, které Mistr za svou kariéru získal, prohlásil: „To je ostuda naší společnosti.“

I Richard Krajčo se do staršího, uznávanějšího a zkušenějšího kolegy navezl. „Trochu se děsím lidí, kteří procházejí jakýmkoliv režimem. Možná jsem příliš mladý na to, abych to nějakým způsobem hodnotil, ale mám z toho trochu husí kůži. Spoustě interpretů by prospělo, kdyby věděli, kdy odejít ze scény, aby se na ně vzpomínalo jako na někoho, jehož koncerty měly nějakou kvalitu,“ řekl Krajčo.

Karel Gott má přes všechny nepřející kolegy a soupeře stále fenomenální úspěch. Přesto ho teď jistě zamrzí, že přišel o jeden velmi prestižní kšeft. Nova totiž každoročně na Silvestra nasazuje do programu hned po Mejdanu roku z Václaváku speciální vydání hudební show Eso a Karel byl léta jejím pravidelným hostem. Teď bohužel musí ustoupit nejspíš zajímavějšímu hostu, třináctiletému Filípkovi Kratochvílovi a jeho mamince Lucii Bílé…

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.