Nicole Kidman - Svatba za 28 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nicole Kidman - Svatba za 28 milionů

Nicole Kidman s Keithem Urbanem ve svatební den zářili štěstím.
Nicole Kidman s Keithem Urbanem ve svatební den zářili štěstím.

SYDNEY – Svatba století! Tak se v Austrálii mluví o sňatku, který včera při západu slunce uzavřela herečka Nicole Kidman (39) a country zpěvák Keith Urban (38). Celá svatba přišla asi na 28 milionů korun.

  • Obřad na útesu nad mořem
  • Svatební kytice za dva miliony
  • Luxusní líbánky budou na Fidži

Jen svatební kytice z bílých růží stála dva miliony. Líbánky si pár užije v luxusním letovisku na souostroví Fidži – týden přijde na 3,4 milionu korun. Nicole se svatbou předběhla bývalého manžela Toma Cruise (43). Ten si bere herečku Katie Holmes (27) až příští víkend.

Nicole si přála obřad v tichosti. Na zabezpečení svatby vydala několik milionů korun. Na svatbu neměl přístup nikdo z nezvaných ani novináři.

Noc před obřadem strávili budoucí novomanželé každý ve svém domě. Slavnostní akt se udál v kostele sv. Patrika na útesu nad mořskými plážemi. Sňatek pořádaný podle římskokatolických zvyklostí vedl rodinný přítel, farář Paul Coleman. V manželství je uvítaly zvony, jen z jejich zvuku mohly přihlížející davy usoudit, že Keith a Nicole už jsou svoji.

Svatby se zúčastnili pouze nejbližší rodinní příslušníci a několik hereckých přátel. Nevěsta, kterou podle tradice doprovodil k oltáři její otec, byla oblečena do bílé svatební róby s hlubokým dekoltem od firmy Balenciaga a její tvář cudně halil závoj.

Náklady na obřad jsou odhadovány až na 28 milionů korun. Jen svatební kytice tvořená bílými růžemi stála dva miliony korun a patrový svatební dort z proslulé cukrárny Sweet Art přišel na 65 tisíc korun. Po oslavě s rodinou se novomanželé vydají na líbánky. Ty budou trávit v luxusním letovisku na souostroví Fidži. Cena týdenního pobytu se pohybuje kolem 3,4 milionu korun.

26.6.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.