Zounar propadl grilování | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zounar propadl grilování

Martin Zounar a Petr Martinák (vlevo) se mohli po grilovaných pochoutkách jen utlouct!
Martin Zounar a Petr Martinák (vlevo) se mohli po grilovaných pochoutkách jen utlouct!

PRAHA – „Masíčko je vynikající, škoda jen, že je takové vedro,“ litoval chvíli herec Martin Zounar (38). Ten totiž na Letenské pláni o víkendu moderoval celostátní soutěž o nejlepší grilované maso. Parťáka nejen v ochutnávání mu dělal bavič a imitátor Petr Martinák. A oba se mohli po voňavém masu utlouct!

„Grilování pro mne ze všeho nejvíc představuje naprostou pohodu. A to především kvůli tomu, že je to jedna z mála činností, která se prostě nedá uspěchat,“ vysvětloval Zounar. Ten i přesto, že si v poslední době hlídá váhu, nemohl masu na roštech odolat, a postupně grilované kousky ochutnával.

A že bylo z čeho! Zápolení se zúčastnilo dvacet nadšených týmů z celé republiky. Soutěžící mohli vyhrát nejen v kategorii o nejlepší grilované maso, ale šanci měli také ti, kdo měli nejlepší dekoraci, image, anebo i ten, kdo působil jako největší »exot«!

Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha! – Petr Novotný

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.