Televizní krize počítá nové oběti - Konec dalších pořadů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Televizní krize počítá nové oběti - Konec dalších pořadů!

NIC NEŽ PRAVDA
NIC NEŽ PRAVDA (Aha! – Martin Přibyl, Česká televize, Prima TV)

PRAHA – Celosvětová ekonomická krize už zasáhla i české televize! Kvůli razantnímu šetření z televizních obrazovek nyní houfně mizí jeden pořad za druhým. Nejnovějšími přírůstky do televizního hřbitova jsou »primácký« pořad s detektorem lži Nic než pravda a veřejnoprávní Taxík Aleše Hámy spolu s Psím životem Petry Černocké.

Celosvětová ekonomická krize už zasáhla i české televize! Kvůli razantnímu šetření z televizních obrazovek nyní houfně mizí jeden pořad za druhým. Nejnovějšími přírůstky do televizního hřbitova jsou »primácký« pořad s detektorem lži Nic než pravda a veřejnoprávní Taxík Aleše Hámy spolu s Psím životem Petry Černocké.

Už dříve jsme zjistili, že končí talk show Pustit žilou (v neděli ještě běží a s Veronikou Žilkovou uvidíme i její hosty Lumíra Olšovského, Moniku Absolonovou a Kateřinu Janečkovou alias Ošklivku Katku). A stejně jako o jejich zániku i o konci dalších pořadů věděl deník Aha! jako první…

NIC NEŽ PRAVDA
Moderátor Petr Šiška se show, která měla odhalovat lži soutěžících, u diváků příliš nezabodoval. A to i přesto, že přinášel šokující zpovědi ze života obyčejných lidí, a dokonce rozvrátil nejeden vztah. I kvůli drahé licenci a výrobě se ale Prima rozhodla formát zlikvidovat.

TAXÍK
Aleš Háma má smůlu. Jeho opravdu zajímavý formát vědomostní soutěže za jízdy v taxíku je drahý a málo veřejnoprávní. Přitom patří k nejoriginálnějším soutěžím posledních let. Sice nás ještě provede Silvestrem, záhy ale na obrazovce České televize končí.

PSÍ ŽIVOT
Reality show o hledání nových páníčků pro pejsky doplatila nejen na cenu, ale i na protesty ochránců zvířat, kterým televizní prezentace vystresovaných pejsků připadala neetická. Milovnice zvířat Petra Černocká tak spolu s projektem švédské televize definitivně končí.

Další zrušené pořady

Prima: Pustit žilou, Ber nebo neber, Ošklivka Katka
Nova: Neviňátka

Pořady v ohrožení

Prima: 5 proti 5, Hledá se táta, Partie
Česká televize: Po stopách hvězd, Hodina pravdy
Nova: Comeback, Přísně tajné, Eso

Co pokračuje dál

Prima: Velmi křehké vztahy, Hádej, kdo jsem
Česká televize: Uvolněte se, prosím, 13. komnata
Nova: Ulice, Ordinace v růžo-vé zahradě

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.