Lucie Borhyová naznačila: Miminko bude bez tatínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Lucie Borhyová naznačila: Miminko bude bez tatínka!

 (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Miminko, které těhotná moderátorka Televizních novin na Nově Lucie Borhyová (30) už za pár dnů porodí, bude nejspíš vyrůstat v neúplné rodině. Naznačila to sama nastávající maminka v rozhovoru pro magazín Sedm, kde se svěřila, že její přítel Niko Papadakis (32) bude i po porodu stále žít v Řecku. A jelikož ona se chce co nejdříve vrátit do práce, bude vychovávat dítě sama v Praze bez otce…

„Máme určité vize a uvidíme, jak budou v budoucnu fungovat. Každopádně si oba vycházíme maximálně vstříc, tolerujeme vzájemně své profese a rušný »cestovatelský« život nám oběma vyhovuje,“ svěřila se krásná moderátorka, která se měla za Nika už v létě provdat, nakonec ale svatbu odložili.

Borhyová se také rozmluvila, jak bude zvládat výchovu miminka a svoji práci, která dle jejích slov není moc časově náročná. „Velká výhoda mého povolání je, že jde krásně skloubit s mateřstvím. Kdybych měla chodit do práce každý den a od rána do večera, byla by to samozřejmě jiná situace. Protože ale moderuji pouze několikrát do měsíce a porady začínají až odpoledne, je to naprosto ideální,“ vysvětlila moderátorka, která prý nepotřebuje ani chůvu, protože se o děti naučila starat, když byla po maturitě v Londýně jako aupair. A navíc prý zapojí i maminku. „Ona se už na hlídání moc těší. Bude to pro mě obrovská pomoc a nemusím mít strach o to, jestli je naše dítě v dobrých rukou,“ dodala Borhyová.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.