Těžká rána pro rodinu Gondíků: Dalibor má EPILEPSII prozradil kolega | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těžká rána pro rodinu Gondíků: Dalibor má EPILEPSII prozradil kolega

PRAHA – Tak to je těžká rána pro rodinu Gondíkových! Zatímco Adélino manželství spěje kvůli záletnému manželovi k rozvodu, vyšlo nyní na povrch přísně utajované tajemství jejího bratra, populárního herce a moderátora Dalibora Gondíka (38)!


Je to horší, než se myslelo
A Adéla? Manžel se nevrátil...

Jeho bývalý kolega z divadla ABC Jan Sekera na něj totiž prozradil, že trpí těžkou epilepsií. „Jednou dokonce zkolaboval během představení. Musela přijet sanitka,“ svěřil se deníku Aha! bývalý koncipient divadla.

A to není vše. Tehdejší člen divadla, který byl nucen před lety odejít kvůli konfliktu s Ernestem Čekanem, jenž ho prý brutálně napadl, a celé divadlo se postavilo proti němu, nám sdělil, že Gondíkovi hrozilo, že už nebude moct do konce života vstoupit na pódium. Kliknutím zvětšete„Jednu chvíli to bylo tak špatný, že dokonce uvažoval o ukončení divadelní kariéry. Doktoři mu nedoporučovali hrát. Naštěstí se Dalibor ale nedal a pokračoval ve své práci,“ dodal Sekera, který má na Gondíka, jako na jednoho z mála lidí z divadla, převážně dobré vzpomínky. Gondík ale svou epilepsii popírá, ač přiznává, že již několikrát během natáčení zkolaboval. „Bylo to jen vyčerpáním. Nemám epilepsii. Prostě jsem moc pracoval, málo jedl a zkolaboval jsem. Nic víc bych v tom neviděl,“ snažil se nám včera vyvrátit informace herec, o jehož záchvatovém onemocnění mozku se mluví již řadu let. První náznaky začaly, když v roce 2005 zkolaboval během natáčení vánoční znělky pro televizi Nova. Kliknutím zvětšeteChvíli byl dokonce v bezvědomí a už tehdy lékaři měli podezření, že je epileptik.

To manželství Daliborovy sestry Adély Gondíkové (35), která září v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě, a hudebníka Ondřeje Brouska (27) se po šesti letech rozpadá. Brousek totiž našel zalíbení ve své kolegyni Anně Remkové (28) a manželku i se čtyřletou dcerou Nelly opustil. „Žádost o rozvod ještě není podána, a pokud chcete vědět něco víc, tak se zeptejte mého manžela a jeho milenky,“ řekla nám včera odpoledne Adéla, která se z rozpadu manželství ještě nevzpamatovala.


Autor: (km)
Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.