Těhotná Basiková: Rizikové těhotenství, a ona pořád maká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Basiková: Rizikové těhotenství, a ona pořád maká!

Bára v odvážných šatech na děkovačce Jesus Christ Superstar.
Bára v odvážných šatech na děkovačce Jesus Christ Superstar.

PRAHA – I přes rizikové těhotenství Bára Basiková (45) pracuje ostošest. Na poslední vystoupení koncertní podoby muzikálu Jesus Christ Superstar v Hudebním divadle Karlín si pod odvážné rudé šaty s hlubokým výstřihem dokonce nevzala ani podprsenku a svoji ženskost podtrhla vysokými podpatky.


Zkrátka jí vůbec nevadí, že je v pátém měsíci těhotenství a za pár měsíců se stane trojnásobnou mámou.

„Ta si ale troufá, měla by se hlídat, a ne se natřásat na pódiu,“ špitaly si závistivě dvě slečny v hledišti. „Koncertní verze Jesuse byla úžasná, karlínské divadlo bylo totálně vyprodané a po každém koncertu celé hlediště aplaudovalo vestoje. Užili jsme si to krásně. Já nadále pracuji, těhotenství není nemoc, tak není důvod, proč bych nemohla zpívat, ale samozřejmě si pečlivě vybírám. Dávám přednost klidným akcím a zpívám především své komorní recitály, malé adventní koncerty v kostelích apod.,“ řekla deníku Aha! Bára Basiková, která zatím pouze ukončila koncertování se skupinou Precedens a zrušila koncertní turné s Michalem Pavlíčkem. „Momentálně se cítím skvěle, na rozdíl od počátečních měsíců, kdy mi nebylo vůbec dobře. Budu pracovat tak, jak se budu cítit a jak mi to můj stav dovolí. Rozhodně nehodlám nic lámat přes koleno,“ dodala Bára.


Autor: (in)
Foto Aha! – Karel Kopáč

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.