Těhotná Maláčová - Útěk do Švýcarska?! Už jim tam hledají dům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhotná Maláčová - Útěk do Švýcarska?! Už jim tam hledají dům

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Zakladatelka a ředitelka České Miss Michaela Maláčová (35) už nejspíš nosí v hlavě scénář soutěže o nejkrásnější alpskou kravičku! Jak se totiž deníku Aha! podařilo zjistit, její partner, miliardář Zdeněk Bakala (47), s nímž má Míša dvě děti a třetí čekají v květnu, chce odvádět míň peněz na daních, a proto se rozhodl i s celou rodinou přestěhovat do Švýcarska!

Zakladatelka a ředitelka České Miss Michaela Maláčová (35) už nejspíš nosí v hlavě scénář soutěže o nejkrásnější alpskou kravičku! Jak se totiž deníku Aha! podařilo zjistit, její partner, miliardář Zdeněk Bakala (47), s nímž má Míša dvě děti a třetí čekají v květnu, chce odvádět míň peněz na daních, a proto se rozhodl i s celou rodinou přestěhovat do Švýcarska!

Obec Modrava na Šumavě, které doteď výnosy z Bakalových příjmů razantně zvyšovaly rozpočet a díky nimž víska v srdci tamního národního parku jen vzkvétala, tak zřejmě už brzy přijde o dojnou krávu.

Tu naopak získá země, kde se to podle reklam hemží fialovými čtyřnohými dodavatelkami mléka.. „Bez Bakaly tu bude zase mrtvo,“ pláčou modravští. Jenže nejspíš zbytečně. Bakala má tak vysoké příjmy, že se mu každá desetina procenta nižších daní vyplatí, a tak už je přestěhování celého klanu do Švýcarska téměř jisté.

„Pan Bakala už zahájil potřebná jednání. Oslovil společnost, která dostala za úkol najít mu ve Švýcarsku odpovídající nemovitost,“ potvrdil nám zdroj z nejbližšího okolí miliardáře.

Otázka je, zda tím neutrpí pověst Maláčové. Někteří lidé by mohli nést nelibě, že soutěž o nejkrásnější dívku Česka povede žena v domácnosti a navíc ze země vyhlášené výbornou čokoládou a hodinkami. „Míše jde hlavně o děti, Anabel (2), Arona (1) a i o to malé, které se teprve narodí. Dokud jsou malé, změnu tolik nepocítí. Ve Švýcarsku nebude rodina tolik na očích a Míše tam navíc nikdo nebude závidět bohatého přítele,“ dodává Maláčové kamarádka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.