Missky řádily na Sahaře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Missky řádily na Sahaře

Missky se na Sahaře svezly i na velbloudovi.
Missky se na Sahaře svezly i na velbloudovi.

PRAHA – Dvanáct finalistek soutěže krásy Miss České republiky se včera večer vrátilo ze saharské oázy Tozeur. Krásky se tam zúčastnily Školy Miss.

Kliknutím zvětšeteDvanáct finalistek soutěže krásy Miss České republiky se včera večer vrátilo ze saharské oázy Tozeur. Krásky se tam zúčastnily Školy Miss, kde se pod odborným dohledem připravovaly na finálový večer.

Během týdne si missky pod dohledem kadeřníků a vizážistů vypilovaly účesy a makeup, s Ladislavem Špačkem procvičily základy etikety, s fotografem Stefanem Sibou si vyzkoušely práci modelek a se štábem televize Nova natočily exotické záběry pro pořad Karavana Miss.
Kliknutím zvětšeteVšechny finalistky si pak předposlední den Školy Miss v Tunisu odpustily výuku společenského chování a vtrhly do písků Sahary jako dívčí pouštní bouře. Kliknutím zvětšeteKaravana offroadů je dovezla mezi duny, kde jim v extrémním terénu řidiči pořádně natřásli kosti závratnou jízdou. Dívky si také zajezdily na velbloudech, a nakonec se prohnaly pouští na motorových čtyřkolkách.


Autor: Jan BURIAN
Foto: APK/2

16.3.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.