Leoš Mareš na vrcholu: Klienti si pro něj posílají tryskáče! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leoš Mareš na vrcholu: Klienti si pro něj posílají tryskáče!

Moderátor Leoš Mareš si svou pílí vytvořil takové postavení, které má v českém showbyznysu málokdo.
Moderátor Leoš Mareš si svou pílí vytvořil takové postavení, které má v českém showbyznysu málokdo.

PRAHA – Moderátor Leoš Mareš (32) si může mnout ruce. Nejenže je nejlépe placeným moderátorem v republice, ale už cestuje soukromými tryskáči svých klientů!


„Dostal jsem před časem nabídku moderovat akci pro společnost J&T v Praze, ale byl jsem nucený to odmítnout, protože jsem ten den měl práci v Ostravě. A jednatel firmy mi nabídnul, že mě z Ostravy dopraví do Prahy vlastním tryskáčem,“ pochlubil se Mareš v Ranní show na Evropě 2. „Tak jsem na to kývnul, protože jsem se chtěl proletět. Jenže týden před tou akcí mi volali, že díky hospodářské krizi se vše ruší a já se tam musím dopravit vlastním autem. S tím jsem stejně tak nějak počítal, takže to pro mě nebylo ani tak moc velké zklamání,“ pokračoval Mareš.

„A pak přišla neděle, když jsem v Ostravě moderoval freestyle motocross a najednou telefonát: Pane Mareši, venku je vánice a majitel firmy se bojí, že byste se sem nedostal. Ve dvacet dva hodin na vás bude čekat tryskáč na letišti v Ostravě,“ svěřuje se moderátor, kterého gesto majitele firmy opravdu potěšilo. „Byl to úžasný zážitek. Let tryskáčem, který má proudové motory, trval pouhých čtyřicet pět minut a na palubě jsem měl přichystané šampaňské, kaviár a lososa. Kliknutím zvětšeteNavíc na mě na letišti v Ruzyni čekala limuzína, která mě odvezla do Veletržního paláce. Vše bylo skvěle připravené. Jen to bylo trošku strašidelné na letišti v Ostravě, kde nikdo nebyl, jen uprostřed ranveje stál »můj« tryskáč. A řeknu vám, že není nic romantičtějšího, než pohled z letadla na zasněženou Prahu,“ uzavřel Mareš vyprávění pro deník Aha!. Nejspíš začal zvažovat, že by si koupil tryskáč vlastní.


Autor: (km)
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.