Vilný Vilda Čok: Načapán (zase) s milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vilný Vilda Čok: Načapán (zase) s milenkou!

PRAHA – Zpěvák Vilém Čok (47) si zadělal na pořádný průšvih. Naši reportéři ho totiž přistihli s neznámou ženou ve velmi intimní chvilce. A to není vše! Je to ta samá, se kterou jsme ho načapali na začátku minulého roku.


Tehdy se mladá brunetka neostýchala sahat mu na veřejnosti přímo do rozkroku.

„To je úplná blbost. Je to garderobiérka z divadla. Po představení jsme si něco vysvětlovali a já ji pak chtěl dohnat a ještě něco dořešit. Nejspíš je to vyfocené z úhlu, takže to vypadá, jako by měla ruku v mém rozkroku,“ tvrdil tehdy Aha! Čok.

Jak se ale ukazuje, o bezvýznamnou garderobiérku rozhodně nešlo! Jak jinak si vysvětlit, že se téměř dva roky po prvních fotografiích objevily další a se stejnou ženou? „Vyšli si spolu na procházku po Praze. Ty fotky jsou pořízené na Betlémském náměstí. Nejednalo se rozhodně o žádnou akci, ale o spontánní procházku,“ popsal situaci fotoreportér.

Čok si tak bude muset pro manželku, se kterou je skoro třicet let a mají spolu syny Michala (27) a Filipa (18), vymyslet lepší vysvětlení než před lety...

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: (km)
Foto Aha! – Marek Pátek, Showpix

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.