Sexy Diana Kobzanová - Mrzla v šortkách na letišti! A musela se tvářit, že je jaro | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy Diana Kobzanová - Mrzla v šortkách na letišti! A musela se tvářit, že je jaro

Snad Diana náročné zimní focení nalehko neodskáče nachlazením.
Snad Diana náročné zimní focení nalehko neodskáče nachlazením. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – I když se Diana Kobzanová (26) věnuje stále více práci moderátorky, na modeling nezanevřela. Podařilo se nám získat fotografie zachycující její pózování u luxusního auta na letišti v Praze-Ruzyni. Práci Dianě, fotografovi Ondřejovi Pýchovi i celému týmu stěžovala ukrutná zima, ručička teploměru se totiž vyšplhala na pouhé čtyři stupně. „Fotka měla vypadat jako z jarního období.

Ve skutečnosti byla velká zima, ale museli jsme to vydržet. Fotit s autem v ateliéru by byla hrozná škoda a letiště je výborná lokalita,“ prozradila deníku Aha! Diana. Po dobu dvaceti minut trvajícího focení Diana dokázala, že je pořád profesionálkou, a navíc se stala atrakcí pro turisty. „Všichni měli na hlavě kulichy a já byla v šortkách,“ smála se Diana a dodala, že se v kalendáři objeví i Petra Faltýnová nebo fotbalisté Martin Jiránek s Tomášem Řepkou.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.