StarDance III v ohrožení! Bosák a Norisová jsou zraněni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

StarDance III v ohrožení! Bosák a Norisová jsou zraněni!

Při promenádě mělaZuzana ještě na bolavém krku masážní žínku, kterou aleběhem tancesamozřejměsundala.
Při promenádě mělaZuzana ještě na bolavém krku masážní žínku, kterou aleběhem tancesamozřejměsundala. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Zranění a panika! Soutěžící v taneční show StarDance obchází smůla a nevyhnula se ani účastníkům třetí řady. Smůla si teď sedla na Zuzanu Norisovou (29) a Jaromíra Bosáka (43). Herečka i moderátor si natáhli bolestivě sval! A příčinou je u obou tréninkový dril.

„Bolí to jako čert,“ stěžovala si na namožený krk Zuzana. Ta už předchozí dva večery protrpěla na antibiotikách, ani potřetí si tak přímý přenos neužila.

I Bosák přiznal zranění, tutlal ale, jakou část těla mu postihlo. „Netuším, jestli mám ten sval natržený, nebo jen natažený, ale pro jistotu se po tom nepídím, aby mi nebylo ještě hůř,“ vtipkoval přes bolesti. Kdoví zda oba marody jejich zranění nakonec ze StarDance nevyřadí stejně, jako se to včera večer stalo Ivě Frühlingové s Michalem Kostovčíkem.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Vypadla Iva Frühlingová

Kliknutím zvětšete

Iva Frühlingová: Mám nemocná kolena – revma!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.