Miss Kuchařová: Loučila se se školou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Kuchařová: Loučila se se školou

Misska Taťána Kuchařová se s nostalgií loučila se školou, do které tři roky chodila.
Misska Taťána Kuchařová se s nostalgií loučila se školou, do které tři roky chodila. (pro Aha!: Esmeralda NOVÁKOVÁ)

HRADEC KRÁLOVÉ – Miss ČR 2006 Taťána Kuchařová (18) skončila školu ve třetím ročníku! Kvůli svým povinnostem včera oficiálně zakončila školní rok na soukromém jazykovém gymnáziu v Hradci Králové, kde se také rozloučila se svými spolužáky a učiteli.

„Bude se mi stýskat. S těmi lidmi jsem měla hezký vztah. Určitě to ale nekončí. Těším se na maturitní ples a vím, že tady mám dveře otevřené,“ dodala Kuchařová. Její spolužáci měli slzy na krajíčku, když předávala květiny své španělštinářce. Ta jí zase ve španělštině poděkovala za pěkně strávené tři roky studia a popřála jí v modelingu i v dalším životě hodně štěstí. Spolužáci se s ní také hezky rozloučili. Hlavně dívkám po tvářích tekly slzičky. „Já jí nemůžu nic vytknout. Za celou dobu mi nikdy nic neudělala, život ve škole s ní byl super,“ dodala osmnáctiletá Jana. Taťána dostane vysvědčení až na konci školního roku stejně jako její spolužáci. Už teď ale ví, že z matiky to bude trojka. „Musím přiznat, že mi tyhle předměty moc nejdou,“ říká smutně. Hned se ale rozesměje. „Humanitní předměty jsou ale za jedna.“

Taťánu teď čeká zasloužené volno a prázdniny. Po nich se přestěhuje do Prahy, kde začne studovat čtvrtý ročník gymnázia. Mezitím se bude připravovat na světovou soutěž Miss.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.