Zpověď Jana Hoška, údajného milence Karla Svobody: | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpověď Jana Hoška, údajného milence Karla Svobody:

Jan Hošek, údajný milenec tragicky zesnulého Karla Svobody.
Jan Hošek, údajný milenec tragicky zesnulého Karla Svobody. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Údajný milenec Karla Svobody (†68) Jan Hošek (30) poskytl deníku Aha! vyjádření, ze kterého plyne, že Vendule Svobodové (36), tedy ženě, s kterou se měl dělit o jednoho muže, vyhlásil otevřenou válku! Mluví o její falši, špatném herectví i o tom, že ho prý zneužila pro svou reklamu! Tady je celé Hoškovo vyjádření.

Vendula je špatná herečka!

..

O tom, jak to vše vzniklo
Hloupá a vleklá kauza, která se rozpoutala na základě prořeknutí mé známosti s Karlem Svobodou, bohužel vedla ke spekulativním a neetickým výsledkům a jsem přesvědčen, že ze strany paní Svobodové v maximální míře i k reklamním tahům. Nechápu, jak může národ být tak slepý a pořád té odbarvené paní zobat z ruky její neštěstí, kolapsy, smutek, její falešné a průhledné bránění památky zesnulého chotě. Mohla v jedné reakci vyjádřit nesouhlas a už se v tom nepatlat. Pak by to bylo upřímné. Já jsem nikdy nevyřkl jakýkoliv sexuální podtext ve vztahu mezi mnou a Karlem. Paní redaktorka, která vše zveřejnila jako první, se dokonce neostýchala tou nejsprostší formou ptát na nechutné detaily, na které samozřejmě odpovědˇnedostala. Zda a co – do toho opravdu nikomu nic není. Nestyděl jsem se ovšem neuváženě NEPOPŘÍT tu krásnou známost. Měl jsem být zticha. Ovšem popřete známost s někým hodným, kterému uklízíte hrobeček po dlouhé měsíce jen vy, a jeho jméno slyšíte už jen ve spojitosti s jeho bývalou ženou a bůhví kolika účelovými milenkami. Nikdo z nich se ale dál než před objektiv a svou vlastní reklamu už nedostane a kytku mu na hrob nedonese.

O Vendule
Výsledkem mého podřeknutí jsou 8denní nadávky, urážky a vyhrožování mé osobě, ale snad nejsou lidé slepí, otevřou oči a uvidí. Každý den otevřu noviny či si zapnu televizi – a co nevidím? »Václavka řídící opět ladí do sopránu!« Samozřejmě v žádném z článků, ve kterých mě kritizuje a tituluje různými nadávkami, nezapomene zmínit svou nadaci a její galavečer. Ubohá Vendula mi nadává, že šlapu po památce jejího muže, ale že jsem byl 8 dní zticha a denně tím humbukem po jeho památce zuřivě a horlivě s reklamou v ruce skáče jen ona, to nikdo nevidí? Jeden den mi posílá sms se smajlíky, ještě je mám uloženy, druhý den mi v tisku a TV nadává. Nechutně do toho tahá i syna, kterému tím údajně ubližuji, ale nedochází jí, že mám na vsi matku, které těmi všemi nadávkami ubližuje ona. Jak si vůbec ta rádoby ublížená žena dovoluje prohlašovat, že na někoho házím špínu? Nevím, zda je špínou upřímné fajn přátelství jakéhokoliv charakteru, nebo neustálé opakování data koncertu nadace. A co slovo, to nadávka.

Kliknutím zvětšete

O obnovení přátelství Venduly a Ivety Bartošové
Jak milé, že se s Ivetkou teď opět našly, vmžiku si vše odpustily, čert vezmi naše spory, hlavně když to Hoškovi natřeme. Hoškovi, který na rozdíl od nich jediný ze známosti s Karlem netěžil a byl vděčný hlavně za to přátelství. Ivetka, a musím přiznat, že jí to v současné době sluší, se však samozřejmě nezapomněla zmínit, že Vendulce za tu hrůzu peníze NĚKDY vyzpívá… Proč jí ty peníze nevyzpívá i bez hrůzy, prostě jen tak? Zase reklama? Myslíte, že děti zajímá, odkud peníze jdou, s kým se Vendula hádá a že se děti mají modlit, aby se někdo s někým usmířil a peníze mu vyzpíval? Je to jen samá lež a pokrytectví. Většinu českých hvězdiček vidíme jen na pohřbech, pak sednou na internet, dávají exkluzivní zpovědi z tragického pohřbu a nezapomenou se zmínit, že jim brzy vyjde album. To jsou totiž HYENY, ne normální kluk, který nosí někomu, koho měl rád, na hrob kytky.

O minulosti Venduly
Ať si paní Vendulka, která záležitost se mnou označila za nemorální a neetickou, laskavě utře prach před svým pelechem a uvědomí si, že ani ona v pozdější minulosti nebyla jeptiškou. A pokud teď žije naplno a pouze v bílé barvě, ať se nenaváží do lidí, které někdo jen nařkl a obvinil z černé. Protože ona sama v minulosti jen bíĺou nenosila.

Vzkaz dětem z nadací
Všem dětem VŠECH NADACÍ, které peníze potřebují, přeji, aby jim je diváci zaslali. Udělám totéž… Svatá Vendula ať si ale laskavě dělá reklamu jinak než trapným a ubohým omíláním velblouda, kterého ve svůj prospěch udělala z komára. A zase jí všichni ubližují. Dříve mi jí bylo líto. Teď už ne, když vím, jak to je. Ať si alespoň to vzlykání nacvičí pořádně, než s tím u Mahuleny, která dala prostor jí, ale bez vyjádření druhé strany, vyrukuje.

Tímto bych také tento trapas ukončil se zjištěním, že po pročtení všech těch článků, nadávek, hnusu a falešných reakcí některých zúčastněných osob zjišťuji, že hlavní důvod této kauzy, tedy mé neuvážené přiznání k vřelému vztahu, či chcete-li přátelství s Karlem, je ve finále v tom všem zmatku to nejupřímnější a nejobyčejnější a nejpřirozenější!

Jan Hošek

Šokující fotky - Kde se vzaly? Jak probíhala celá kauza?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.