Exmilenec Karla Svobody - Tajná psaníčka od Venduly. Máme je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exmilenec Karla Svobody - Tajná psaníčka od Venduly. Máme je!

 (Aha! – Martin Hykl, Petr Novotný)

PRAHA – Samozvaný milenec Karla Svobody (†68) Jan Hošek (30) zuří! Dotkla se ho slova, která o něm do médií vyřkla manželka zesnulého hudebníka Vendula Svobodová (36).

Proto poskytl deníku Aha! esemesky, z nichž je patrný zcela jiný její přístup: v době, kdy už měla být po vypuknutí skandálu podle svých slov na Hoška naštvaná a proklínat ho do pátého pokolení, byla v dosud utajovaných textových zprávách, které mu posílala, samá legrácka!

„Když o mně vyšly první dva prakticky smyšlené články, nejprve o tom, jak na hrobě pláču, a pak moje údajná zpověď, zkontaktoval jsem paní Svobodovou. Poprosil jsem ji o email, abych jí mohl v dopise vysvětlit, co a jak jsem řekl doopravdy. Jeden den mi posílala esemesky se smajlíky (symboly vyjadřujícími dobrou náladu pisatele – pozn. redakce), hned nazítří mně ale v tisku a televizi nadávala. To nechápu. Já ten humbuk nedělal, to ona byla osm dní na titulkách. Mlčel jsem, to ubohá Vendula skákala po památce svého manžela s reklamou v ruce,“ řekl deníku Aha! rozčílený Jan Hošek, který kvůli kauze přišel i o zaměstnání v kasinu, kde dělal marketingového manažera.

Naše redakce si ověřila, že zprávy byly skutečně odeslány z telefonního čísla Venduly Svobodové, zkontrolovány byly i zprávy, které Vendule posílal sám údajný milenec Karla Svobody.

Hošek tak na Vendulu mění překvapivě názor. Přitom ještě při vypuknutí aféry se jí zuřivě zastával. V dopise, který tehdy zaslal Petru Svobodovi, Karlova syna žádal, aby se o vdovu neotíral. „Jediná věc, kterou pokládám za odpornou, je Vaše osočování paní Svobodové z jakéhosi spiknutí se mnou. Myslím, že byste jí už konečně mohl dopřát trochu klidu,“ psal tehdy Hošek.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete


Kliknutím zvětšetePozor! Exkluzivní zpověď Jana Hoška o Vendule Svobodové již zítra v Nedělním Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.