Křest knihy Martina Michala - Jáklová ukázala obří dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Křest knihy Martina Michala - Jáklová ukázala obří dceru

Sofie, sedm měsíců, 76 cm, 8 kg. „Sofinka je po tatínkovi, asi bude velká judistka,“ smála se Romana Jákl-Vítová.
Sofie, sedm měsíců, 76 cm, 8 kg. „Sofinka je po tatínkovi, asi bude velká judistka,“ smála se Romana Jákl-Vítová. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Křest Lesku a špíny showbyznysu, knihy manžela a manažera Heleny Vondráčkové (61) Martina Michala (49), si nenechala ujít řada osobností. A to bez ohledu na to, jestli se v kontroverzní knize objevují, nebo ne. Kmotrem se stal dokonce muž, který s Martinem kdysi vedl spor nad muzikálem Miss Saigon – sám »boss bossů« českého showbyznysu a spolupracovník Karla Gotta (69) František Janeček (64)!

Žilková Kordulku s brejličkami!

„Spor se vyřešil a Františka beru jako manažerský vzor,“ přiznal Michal, jehož dalšími kmotry byly Monika Absolonová a samozřejmě žena Helena. „Jsem ráda, že má veřejnost možnost dozvědět se o pozadí řady kauz a událostí, jež byly zatím utajené nebo prezentované polovičatě,“ říká Vondráčková, která ke knize, na níž její manžel spolupracoval s novinářem Petrem Mackem, napsala doslov. Veronika Žilková zase v knize prozradila, že její dcera Agáta se kdysi kamarádila s Martinovým synem Tondou. A na křest přivedla i nejmladší dceru Kordulku, která nedávno dostala kvůli šilhání brejličky. „Škoda, že jsme se nemohly na křtu zdržet déle, Kordulka špatně snášela blesky fotoaparátů,“ povzdychla si paní Veronika.

S dcerou dorazili i manželé Jáklovi, jejichž Sofie trhá rekordy v růstu! „Je jí sedm měsíců, ale vypadá jako roční. Je prostě po tatínkovi,“ smála se Romana Jákl-Vítová.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.