Miss Jana Doleželová - Ve StarDance ji všichni balí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Miss Jana Doleželová - Ve StarDance ji všichni balí!

Sympatická Jana se líbí i tanečnímu partnerovi Michalu Necpálovi, který ji občas něžně pohladí nejen po jejích dlouhých nohou.
Sympatická Jana se líbí i tanečnímu partnerovi Michalu Necpálovi, který ji občas něžně pohladí nejen po jejích dlouhých nohou.  (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

PRAHA – Miss a modelka Jana Doleželová (27) má dlouhatánskou řadu nápadníků! Podle našich informací sympatickou a křehkou modelku »balí« všichni muži, kteří se podílejí na letošní třetí řadě StarDance… když hvězdy tančí. Vydrží to její dlouholetý přítel Richard Podružek (31)?

Zdroj z České televize nám totiž prozradil, že pohled na Janu nenechá jediného muže chladným. „Jeden technik je z ní úplně mimo,“ řekl doslova. A co na to samotná miss? „Ano, od mužů cítím náklonnost a musím říct, že asi jako každé ženě je mi to příjemné. Je to ale na úrovni vyjadřování sympatií nebo různých žertíků,“ řekla deníku Aha! těsně před včerejším tréninkem s partnerem Michalem Necpálem (21), se kterým tráví několik hodin denně. A to by se vůbec nemuselo zamlouvat jejímu příteli Richardovi Podružkovi. „Richard sice žárlí, ale zdravě,“ řekla nám s tím, že ji v soutěži podporuje, i když kvůli náročným tréninkům teď spolu netráví tolik času.

Jana Doleželová se podle všeho líbí i moderátorovi Marku Ebenovi (50). Ten jí velkou náklonnost vyjádřil dokonce během přímého přenosu prvního dílu. Ostatním soutěžícím nijak zvlášť totiž nelichotí.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

13.11.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.