Vendula Svobodová pod tlakem: Sex, incest a vyhazov exmilence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vendula Svobodová pod tlakem: Sex, incest a vyhazov exmilence!

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová (Aha! – Petr Novotný, Marek Pátek)

PRAHA – Vendula Svobodová (36) se snaží hasit několik požárů najednou! Nejdříve od rána řešila, jak zareagovat na včerejší fotografie v deníku Aha!, na kterých je údajně vyfotografovaná s milenkou při vášnivém sexu.

Vendula Svobodová (36) se snaží hasit několik požárů najednou! Nejdříve od rána řešila, jak zareagovat na včerejší fotografie v deníku Aha!, na kterých je údajně vyfotografovaná s milenkou při vášnivém sexu. Klidu jí nepřidaly ani zprávy týdeníku Rytmus života, že prý měla mít sex s nevlastním synem Petrem Svobodou (28). A k tomu všemu se přidal i Jan Hošek s vyhazovem z kasina, od kterého Svobodová teprve nedávno odmítla charitativní peníze! Ano, ten Hošek, který měl podle svých slov homosexuální pletky s jejím zesnulým manželem, skladatelem Svobodou (†68)...

„Co říkáte na fotografie, na nichž si prý užíváte se ženou?“ zeptal se Venduly včera v poledne reportér Aha!, když se ztrhaným výrazem ve tváři a slunečními brýlemi vyšla z domu. „Nebudu k tomu nic říkat,“ řekla ledovým hlasem. „Můžete alespoň vyvrátit či potvrdit, že jsou pravé?“ ptal se dál redaktor. „Nechcete něco vědět spíše o Kapce naděje?“ řekla několikrát, pak zaplula do mercedesu a odjela. Záhada kolem pikantních fotografií tak zůstává neobjasněná. Proč by Vendula mlčela, kdyby fotky byly falzifikáty? Petr Svoboda, který se s macechou nemá v lásce, si myslí své. „Nevím, jak bych měl na to reagovat. Až teď v plné míře chápu, proč byl můj táta tak smutný,“ řekl Petr.

Toho nyní v časopisu Rytmus života nepřímo obviňují ze sexu s Vendulou. „Vendula se pořád obhajuje a řeší, kdo na ni zase vytáhne fotografie ze sexu ve třech nebo obvinění, že svedla tehdy ani ne osmnáctiletého nevlastního syna Petra. Prý jako pomstu záletnému manželovi,“ píše se v týdeníku.

Pokud k sexu mezi Vendulou a Petrem skutečně došlo, nemusela by se Vendula bát žádného postihu. Nejde totiž o přímou linii a vzhledem k tomu, že Petra si neosvojila a bylo mu už patnáct, není takový »incest« trestným činem.

Spala Vendula s Petrem?

„Tvrzení kategoricky odmítám. Je to další absurdní napadení mé osoby. Někdo tu evidentně stojí o to zdiskreditovat mé a otcovo jméno. Už mne unavují snahy udělat ze mě a z mého táty úchyly. Můj otec byl skvělý a moudrý člověk a já se snažím jít v jeho stopách,“ dodává Petr Svoboda.

A Vendula? Opět mlčí. Stejně jako když vyšla najevo aféra s údajným milencem jejího zesnulého muže Janem Hoškem. Právě proto ji tehdy mnozí podezírali, že má ve skandálu prsty.Hošek včera Aha! přiznal, že v kasinu, kde působil jako marketingový ředitel, dostal padáka. „Už tam budu jen pár dní, pak budu moci mluvit otevřeně o Vendule, Ivetě Bartošové a dalších,“ řekl.

„Jan Hošek byl u naší firmy zaměstnán krátce a odchází ve zkušební době. Ze své pozice neměl v žádném případě vliv na rozhodnutí vedení společnosti podpořit právě nadaci Kapka naděje. Proto naše společnost odmítá jakékoliv spekulace médií o možné souvislosti mezi poskytnutím finanční podpory NF Kapka naděje a soukromými aktivitami pana Hoška,“ stojí ve včerejším tiskovém prohlášení kasina, které i dál počítá s tím, že Kapce naděje slíbených půl milionu korun předá.

Zdá se, že po vyhazovu Hoška s tím bude souhlasit i Vendula, která po aféře s Hoškem šek převzít odmítla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.