Dlouhý řádí jako Othello! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Dlouhý řádí jako Othello!

Lucie Vondráčková opět spočinula v objetí Michala Dlouhého...
Lucie Vondráčková opět spočinula v objetí Michala Dlouhého... (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Lucie Vondráčková (26) a Michal Dlouhý (38) jsou už opět spolu! Bývalí životní partneři totiž spolu hrají v nové inscenaci slavné Shakespearovy tragédie Othello, která měla ve středu večer premiéru na Pražském hradě! „S Michalem máme nyní již ryze »shakespearovský« vztah,“ řekla deníku Aha! Lucie.

Letní Shakespearovské slavnosti na Pražském hradě

„Byli jsme spolu v kontaktu i po našem rozchodu. Hráli jsme například v Divadle Rokoko ve hře Na dotek,“ dodává Lucka. „Hrát takto pod širákem mě strašně lákalo a jsem ráda, že si to můžu nyní vyzkoušet,“ doplnila Lucie, která ztělesňuje Desdemonu.

Vedle ústřední milenecké dvojice se na slavnostní premiéře blýskla také Zuzana Slavíková, která kdysi moderovala úspěšný »novácký« pořad Nejslabší, máte padáka! Na scénu vstoupil i Rudolf Jelínek, jenž se vzpamatovává z úrazu, který se mu stal na konci zkoušení. Přišlápl si plášť kostýmu a spadl z dvoumetrové výšky na dláždění pod jevištěm. Kromě nich si na Nejvyšším purkrabství Pražského hradu můžeme vychutnávat výkony Oldřicha Navrátila či Roberta Jaškówa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.