Eva Aichmajerová - Lesbické hrátky u bazénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Aichmajerová - Lesbické hrátky u bazénu!

Nerozlučná dvojka na Gran Canarii – sexy moderátorka Eva Aichmajerová a playmate Vlaďka Erbová
Nerozlučná dvojka na Gran Canarii – sexy moderátorka Eva Aichmajerová a playmate Vlaďka Erbová (Aha! – Martin Hykl)

MASPALOMAS – Už několik měsíců nezadaná moderátorka Eva Aichmajerová (30) se nezdá! Na natáčení videoklipu k písni Celou noc dua Gloria si s sebou vzala na Kanárské ostrovy playmate Vlaďku Erbovou (28). A dokonce si ji nastěhovala do pokoje.

Už několik měsíců nezadaná moderátorka Eva Aichmajerová (30) se nezdá! Na natáčení videoklipu k písni Celou noc dua Gloria si s sebou vzala na Kanárské ostrovy playmate Vlaďku Erbovou (28). A dokonce si ji nastěhovala do pokoje.

Holky se od sebe na Kanárech nehnou, a když jsme je zastihli u hotelového bazénu, půjčovaly si plavky. „Jenže jsem si nevšimla, že její hrudník je o tři čísla větší než můj,“ smála se Eva nad »čtyřkami« Erbové, která si nechala prsa po porodu pomocí implantátů znovu vytvarovat. „Vlaďku znám už málem deset let a vždy měla krásná prsa,“ dodala Eva, která je známá slabostí pro krásné dívky a po rozchodu s režisérem reality show VyVolení Adrianem Stojkovem je stále volná.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.