Lucie Bílá: Načapali jsme ji s milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Lucie Bílá: Načapali jsme ji s milencem!

Lucie Bílá se svým novým milencem Matúšem Kohútkou.
Lucie Bílá se svým novým milencem Matúšem Kohútkou.

PRAHA/OTVOVICE – A je to venku! Deníku Aha! se podařilo nachytat desetinásobnou Slavici Lucii Bílou (42) s novým milencem! Šťastlivcem, který zaplnil v jejím srdci prázdné místo po Václavu »Noidu« Bártovi (27), s nímž se Bílá rozvádí, je slovenský pianista Matúš Kohútka, který s Lucií spolupracuje na muzikálu Carmen!


Je to tady! Lucie Bílá má milence!

> Šok: Je to dobrý známý Noida!
> Sledovali jsme je celou noc a den

I Noid, který v muzikálu hraje, ho tudíž velmi dobře zná. V úterý večer jsme Lucii s Matúšem přistihli v centru Prahy ve vášnivém objetí. A svého milence si pak Lucie Bílá v noci odvezla domů…

Kliknutím zvětšeteSe zpěvačkou, která ještě minulý týden tvrdila, že na nového chlapa nemá ani pomyšlení, jsme přitom Matúše Kohútku poprvé přistihli už před měsícem po premiéře muzikálu Carmen, když si ho vezla ještě s jeho bratrem Stanem do své luxusní vily v Otvovicích. Kliknutím zvětšeteV té době možná byli opravdu jen kamarádi, teď jde ale očividně o něco silnějšího. Fotky, které jsme v úterý v noci pořídili, jsou jasným důkazem! Vášnivé polibky, objímání pod pláštěm noci, ruka svírající ruku…

Tajné rande proběhlo po skončení televizního galaprogramu Volejte Lucii! – Večer Konta Bariéry. Kliknutím zvětšete„Po přímém přenosu, který skončil těsně po 22. hodině, odešla skupinka lidí v čele s Lucií Bílou a jejím milencem do blízkého baru. Tam byli do půlnoci. Pak vyšla Lucie Bílá a její milenec, ke kterému se Lucka neustále tiskla a hladila ho, a nasedli společně s dalšími dvěma muži do jejího auta,“ popsal situaci fotoreportér deníku Aha!.

Kliknutím zvětšeteDomů, do vily v Otvovicích, dorazila Lucie Bílá se svým pánským doprovodem Kliknutím zvětšeteaž dlouho po půlnoci. Co se dělo uvnitř potom, je zřejmě nasnadě. „Do ranních hodin zněla z vily hlasitá muzika. A ještě v poledne druhý den byla zpěvačka se svým doprovodem ve své vile,“ dodal fotoreportér Aha!, který před vilou celou dobu hlídkoval.

Co na to Lucie Bílá a její stále ještě manžel Václav Bárta? Čtěte už zítra v deníku Aha!

Koncert pro Konto bariéry - Vydělali skoro deset milionů!

Opilá Lucie Bílá - V noci si domů přivedla 2 chlapy


Autor: KAREN MCHITARJAN
Foto Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.