Richard Krajčo: Bude otec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Richard Krajčo: Bude otec!

Richard Krajčo se poprvé v životě stane tátou.
Richard Krajčo se poprvé v životě stane tátou.

PRAHA – Zpěvák Richard Krajčo (31) bude otcem! Dlouhodobé spekulace o těhotenství přítelkyně a manažerky Martiny Poulíčkové (29) se potvrdily, Martina je opravdu »v tom«!


„Ano, čekají dítě a hrozně se na ně těší,“ prozradila deníku Aha! kamarádka nastávající maminky. „Nechci o tom mluvit,“ říká k tomu sama Poulíčková, informace ale nepopřela. Vše tak nasvědčuje tomu, že těhotenství je teprve čerstvé a Martina se k němu nechce vyjadřovat z pověrčivosti a nechce nic zakřiknout.

Poulíčková s Krajčem žije už přes dva roky, předtím byla manželkou populárního moderátora Sportovních novin na Nově Pavla Poulíčka. S ním vytoužené dítě nikdy nepočala, spekulovalo se, že právě to bylo příčinou jejich rozchodu.

Richard Krajčo má už za sebou půlroční manželství se zpěvačkou Ivou Frühlingovou (25). Jejich vztah však ztroskotal. „Krajčo? To jméno přede mnou nevyslovujte. Nechci o něm vůbec mluvit,“ tvrdí nyní Frühlingová. Před ní Krajčo chodil s Lucií Vondráčkovou (28). „Richard byl vždycky člověk, který své holky jenom využíval. Teď se ale karty obrátily. Poulíčková si s ním dělá, co chce, umí to s ním,“ práskl Krajčův kolega.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete



Autor: (lc)
Foto Aha! – Martin Hykl, Jiří Hurt

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.