Jan Saudek čeká narození potomka - Bude to Tiramisu nebo Mirinda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jan Saudek čeká narození potomka - Bude to Tiramisu nebo Mirinda!

Jan Saudek s těhotnou přítelkyní Pavlínou Hodkovou si nenechali ujít premiéru muzikálu Adéla ještě nevečeřela.
Jan Saudek s těhotnou přítelkyní Pavlínou Hodkovou si nenechali ujít premiéru muzikálu Adéla ještě nevečeřela. (Aha! – Martin Hykl, Martin Přibyl)

PRAHA – Premiéru velkolepého muzikálu Adéla ještě nevečeřela si nenechal ujít fotograf Jan Saudek (73) se svou těhotnou přítelkyní Pavlínou Hodkovou (28). A jak to vypadá, největší potíž má zatím zamilovaný pár se jménem dítěte.

„Poslední dobou mám samé kluky, takže snad už to teď bude holka,“ nechává se slyšet Mistr. A dodává, že už mají dokonce vybrané jméno! „Navrhuji, aby se jmenovala Tiramisu, protože to já moc rád jím,“ vtipkuje jako vždy. „No a nebo taky přichází v úvahu Mirinda,“ směje se Pavlína Hodková a dodává, že už se těší na »finální produkt«, protože ji těhotenství vyčerpává. A jak prozradila, bude to Saudkův už desátý potomek. „Bude desetinásobný otec, pokud vím o všem,“ říká.

Na muzikál se přišel podívat i Sagvan Tofi a prozradil, že Jiřího Langmajera měl místo Martina Dejdara alternovat právě on. „Nabídli mi tuhle roli, ale já nejsem na takový ty dlouhodobý věci. Lepší pro mě je, když se něco natočí a je to hotovo. Abych to nastudoval a potom pořád hrál, na to mě neužije. Navíc to Jirka hraje fakt skvěle a Martin určitě taky. Jsem z toho muzikálu nadšenej, je to skvělý!“ nešetřil chválou Sagvan.

Květa Fialová, která v muzikálu hraje hraběnku Thunovou, po premiéře zářila štěstím, a i když sama se s alkoholem držela, roznášela ostatním pití a »loka« dostala i masožravá rostlina Adéla. „Představení jsem ještě celé neviděla, ale máme bezvadný tým lidí, a tak čekám úspěch,“ pěla ódy na muzikál stále vitální paní Květa. Na premiéru dorazil například hudební skladatel Ondřej Brousek, kterého na akci místo manželky Adély Gondíkové doprovodil otec Otakar Brousek mladší. Jiří Langmajer přivítal na akci všechny své nejbližší a protože je v roli šíleného Ruperta von Kratzmara naprosto excelentní, mohl si po zbytek večera vychutnávat zasloužený úspěch.

27.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.