Eva Pilarová - V Moskvě má svou výstavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Pilarová - V Moskvě má svou výstavu!

Eva Pilarová dnes v Moskvě otevírá výstavu svých fotografi í.
Eva Pilarová dnes v Moskvě otevírá výstavu svých fotografi í. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačce Evě Pilarové (69) už nestačí sláva, kterou sklízí v Česku! Vyrazila proto dobýt ruské hlavní město. A to nejen pěvecky – Moskvané se budou moci pokochat i jejími vyhlášenými fotografiemi.

„V Moskvě právě promítají film Zločin v šantánu, kam mi v šedesátých letech napsal roli přímo na tělo Josef Škvorecký. Dostala jsem tedy pozvání,“ svěřila se nám zpěvačka ještě před odletem.

Koncert pod názvem »Hvězda zvaná Pilarka« proběhl úspěšně včera, dnes otevírá paní Eva v Moskvě výstavu svých fotografií. „Když to stihnu, zkusím si nafotit pár obrázků Moskvy pro nadcházející výstavu v New Yorku,“ plánuje česká swingová královna.

Během pobytu v zemi neomezených možností zvládne i natáčení s ruskou televizí. „Chystají velký dokument o Karlu Gottovi k jeho sedmdesátinám, a tak jsem přislíbila, že jim o něm taky něco povím,“ dodala Eva Pilarová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.