Gottovi zaskočilo Spolkl komára! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gottovi zaskočilo Spolkl komára!

 (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – »Božský« Karel Gott (66) dostal při svém vystoupení na letní scéně Divadla Ungelt na Pražském hradě záchvat kašle! Na vině však nebyly jeho hlasivky, se kterými nestárnoucí Slavík nedávno stonal, ale komár!

„Hlasivky už pracují výborně, ale vletěl mi při zpívání do pusy komár,“ postěžoval si Karel deníku Aha! „Naštěstí to byla jen momentální indispozice, jinak už zpívám zase jako mladík!“ pochvaluje si Gott.

Dceru uspávám zpěvem
„Když zpívám Charlottce, tak vždycky začne kulit očka, »ublinkávat« se, a nakonec usne,“ žertoval Karel Gott (66) na jednom z posledních koncertů, které pořádá na pražském Novém světě zpěvačka Marta Kubišová (63).

Po úterní nepřízni počasí, kdy déšť »vyhnal« z pódia všechny tři naše slavíky včetně Lucie Bílé (40), se ve středu koncert vydařil a hudba zněla na Hradě až do pozdních večerních hodin.

Jenže ve chvíli, kdy vstoupil na pódium Karel Gott, začalo opět pršet. Jednalo se však pouze o přeháňku, a tak se mohlo v klidu pokračovat. Ačkoli měl náš Zlatý slavík drobné problémy s hlasem, kdy mu do pusy vletěl komár, projevil se jako profesionál, a dokonce přidal hned několik písní. „Hlas Marty Kubišové mi přišel vždycky moc erotický, jednou jsem jí dokonce složil písničku,“ svěřil se Gott. Překvapenému Karlovi pak Marta tuto píseň zazpívala.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.