Jan Hrušínský: Má novou milenku! Načapali je na stole v kanceláři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jan Hrušínský: Má novou milenku! Načapali je na stole v kanceláři!

Jan Hrušínský s manželkou Miluší Šplechtovou.
Jan Hrušínský s manželkou Miluší Šplechtovou.

PRAHA – Že je vztah Jana Hrušínského (53) k něžnému pohlaví více než vřelý, to ví už leckdo. Jeho manželka Miluše Šplechtová (51) a matka dvou dětí se s tím už dávno smířila.


Přestože se přede dvěma lety málem rozvedli kvůli Hrušínského produkční Michaele Blahutové (35), nakonec se Honzovi povedlo manželství zachránit. Svou ženu ovšem začal brzy podvádět znovu, a co hůř, paní Miluše je teď za blázna celému divadlu. Načapali ho totiž s milenkou při muchlování v kanceláři, a zatímco celé divadlo i restaurace Opona se historkou baví, jediná Šplechtová a její dcera nic nevědí...

Kliknutím zvětšeteNovou Hrušínského milenkou má být produkční jeho Divadla na Jezerce Eliška Zemánková (23), která k Hrušínským přišla letos na jaře. „Předtím ji vyhodili už z divadel v Dlouhé a ze Švandova. Na Jezerku odtud dokonce přetáhla nějaké herce, a tak se brzy z inspektorky hlediště stala produkční. Jezdí na některé zájezdy i jako nápověda. Prostě, díky přízni pana Hrušínského se brzy Na Jezerce vyšvihla, a chová se ke všem jako arogantní první dáma,“ prozradil deníku Aha! zdroj z divadla o milence Elišce, která v divadle pracuje i se svou sestrou Veronikou. „Vrcholem bylo, když Hrušínského s Eliškou načapala tajemnice divadla při muchlování v kanceláři. Je toho plné divadlo, z paní Šplechtové si za jejími zády každý dělá legraci, a ona jediná a její dcera Bára o ničem nevědí. Hrušínský by se měl léčit ze sexuální závislosti,“ dodává náš zdroj s tím, že jestli se sebou brzy něco neudělá, přijde o své více než dvacetileté manželství definitivně. Zůstane věčný proutník na stará kolena sám?


Autor: (red)
Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.