Moderátor Aleš Cibulka to asi přehání s prací - Na pokraji kolapsu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátor Aleš Cibulka to asi přehání s prací - Na pokraji kolapsu

Michal Jagelka (vpravo) s obavami sleduje stav churavého partnera Aleše Cibulky.
Michal Jagelka (vpravo) s obavami sleduje stav churavého partnera Aleše Cibulky. (Dalibor Puchta)

PRAHA – Moderátor a spisovatel Aleš Cibulka (31) si na svá bedra naložil tolik pracovních povinností, že chvílemi nemá daleko od kolapsu! „Musel už jsem se domluvit u jedné akce na tom, aby za mě našli náhradu. Je toho moc,“ svěřil se nám přetížený Aleš.

Moderátor a spisovatel Aleš Cibulka (31) si na svá bedra naložil tolik pracovních povinností, že chvílemi nemá daleko od kolapsu! „Musel už jsem se domluvit u jedné akce na tom, aby za mě našli náhradu. Je toho moc,“ svěřil se nám přetížený Aleš.

Včera Prahou kolovaly zprávy o tom, že moderátorský kolega Jiřiny Jiráskové z několika ročníků TýTý opravdu neunesl množství práce, zkolaboval a zrušil několik vystoupení.

„Tak proti tomu se musím ohradit. Zakládám si na tom, že jsem zatím nikdy neodřekl domluvenou práci. Vysílal jsem a moderoval už i bez hlasu nebo v horečkách. Závazky se musí plnit. Teď jsem jen poprosil organizátora hronovské charitativní akce Galavečer hvězd, zda by nemohl za mě najít náhradu. Čekají mě totiž dva velmi krušné dny kvůli natáčení pořadu České hlavy, na kterém budu dělat šestnáct hodin denně. Hronovští mi naštěstí vyšli vstříc. Kdyby ne, slib bych splnil a odmoderoval bych to, ale pak bych fakt asi už zkolaboval,“ vysvětluje fámy Cibulka, který přes víkend laboroval s podzimní chřipkou, a tak se před náročným programem snaží dát do pořádku.

22.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.