Ladislav Potměšil shání práci, kde se dá - Ten tedy dopadl... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ladislav Potměšil shání práci, kde se dá - Ten tedy dopadl...

Když hrál Ladislav Potměšil v Ordinaci v růžové zahradě, byl hvězdou první velikosti…
Když hrál Ladislav Potměšil v Ordinaci v růžové zahradě, byl hvězdou první velikosti… (TV Nova)

PRAHA – Chudák Ladislav Potměšil (62)! Bývalá hvězda televize Nova a Ordinace v růžové zahradě bere po nedobrovolném odchodu ze seriálu, kde hrál doktora Čížka, práci, kde se dá.

Chudák Ladislav Potměšil (62)! Bývalá hvězda televize Nova a Ordinace v růžové zahradě bere po nedobrovolném odchodu ze seriálu, kde hrál doktora Čížka, práci, kde se dá.

Slíbená role ve 4. pokračování komedie Byl jednou jeden polda je kvůli problémům s financováním v nedohlednu a v Divadle na Vinohradech dal herec už před rokem právě kvůli vytížení v Ordinaci výpověď. Snad proto, aby jen neseděl doma s rukama v klíně, přijal teď Potměšil roli v horkou jehlou šitém slovenském sitcomu Kutyil s.r.o. „Celý seriál má sedmnáct dílů a natočili ho dohromady za devatenáct dní. To už leccos vypovídá o jeho kvalitě,“ tvrdí televizní odborníci o seriálu, který vysílá slovenská televize Joj. Seriál je jen nepovedenou hranou variací na legendární večerníčky A je to!

„Láďa byl dost přešlý z toho, že už pro něj v Ordinaci nebylo místo, asi prostě vzal práci pro práci, o penězích to asi nebylo. Za ty tři roky v Ordinaci měl slušný plat, určitě nehladoví o chlebu a vodě,“ zastávají se Potměšila jeho známí. Sám Potměšil se ke svému angažmá v pochybném seriálovém projektu nevyjádřil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.