Přítelkyně Jana Saudka: Milenku u nás vítáme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přítelkyně Jana Saudka: Milenku u nás vítáme!

Pavlína Hodková dobře ví, že Jan Saudek neumí být věrný, a tak nežárlí.
Pavlína Hodková dobře ví, že Jan Saudek neumí být věrný, a tak nežárlí. (Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Znovu těhotná Pavlína Hodková (28), partnerka fotografa Jana Saudka (73) a maminka jejich téměř dvouletého společného syna Matýska, na své sokyně v lásce nežárlí. Naopak!

Znovu těhotná Pavlína Hodková (28), partnerka fotografa Jana Saudka (73) a maminka jejich téměř dvouletého společného syna Matýska, na své sokyně v lásce nežárlí. Naopak! „S matkou Janova posledního syna Jindříška půjdu klidně na kafe,“ svěřila se Veronice Žilkové v »primácké« talk show Pustit žilou.

„Byla jsem vychovávána velmi přísně. Matka byla vojanda, a tak vyžadovala disciplínu. Nebylo to sice o oblečení vyrovnaném do komínku, ale až přehnaný pořádek k tomu jinak patřil,“ směje se při vzpomínce na své dětství Saudkova přítelkyně, povoláním novinářka.

I přes úzkoprsou domácí výchovu je nyní Pavlína extrémně benevolentní a nedělá scény, když se chce její přítel setkávat se synem Jindříškem a jeho matkou Petrou Šupovou, i když si s ní Saudek začal až při vztahu s Hodkovou. „Možná právě kvůli výchově jsem tak vstřícná, abych to vyvážila. Petru u nás v domě vždycky uvítáme. Je totiž fajn, když si spolu mohou bráchové hrát. Její otec ale prý nevydýchal, že měla něco s Janem. Je už ale snad dospělá a nenechá si do toho mluvit,“ dodala na vysvětlenou znovu těhotná Hodková. Ještě víc o soukromí svém i svého populárního přítele Saudka prozradí již dnes večer v talk show Pustit žilou na Primě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.