Krainová se odhalila v Krkonoších! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krainová se odhalila v Krkonoších!

Od poodhalené Simony Krainové by si cigaretu nabídl snad i zapřisáhlý nekuřák…
Od poodhalené Simony Krainové by si cigaretu nabídl snad i zapřisáhlý nekuřák… (Lukáš Dvořák)

HORNÍ MARŠOV – Kdo se pohyboval začátkem září v Krkonoších u penzionu Country Hill, mohl narazit na krásnou a poodhalenou modelku Simonu Krainovou (35). Ta se tam totiž rozhodla nafotit kalendář se sexy pózami. Vykašlala se ale na tradiční moře a písek a vzala zavděk domovinou!

„Mé předchozí kalendáře byly vždy krásně stylizované a jejich image spočíval především ve výrazném makeupu, vlasech a šatech.

Pro tento rok jsme se s mojí agenturou Elite Prague rozhodli, že změníme koncept, a kalendář mě tak zachycuje téměř bez líčidel a s minimálním, ale promyšleným stylingem. Proto jsme kalendář nazvali Simply Simona (Prostě Simona),“ líčí Krainová, která je nadšená z černobílého pojetí.

„Když vznikl tenhle nápad, byla jsem nadšená, jelikož černobílé fotky jsou vždy nadčasové,“ svěřila se nám Simona, která si nemůže vynachválit mladého, ale talentovaného fotografa Lukáše Dvořáka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.