Manžel Vondráčkové Martin Michal: Pravda o svatbě ve vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manžel Vondráčkové Martin Michal: Pravda o svatbě ve vězení!

5. manželka: Helena
5. manželka: Helena

PRAHA – A je to venku! Kniha vzpomínek Martina Michala (49), manžela a manažera Heleny Vondráčkové (61) s názvem Lesk a špína showbyznysu už se prodává a sype se z ní jeden zajímavý drb za druhým!


Poprvé všech pět jeho manželek a...

Na pranýři se ocitlo nejen soukromí slavných, ale i samotného Martina! Vůbec poprvé v knize Martin hovoří o svých čtyřech exmanželkách a vysvětluje, proč se tolikrát rozvedl! Nemalou pikanterií je i fakt, že jedna z jeho předchozích svateb proběhla ve vazbě!

Před sňatkem s Helenou Vondráčkovou byl Martin Michal, kdysi velmi úspěšný podnikatel a otec tří dětí, ženatý celkem čtyřikrát. Poprvé se ženil, když mu bylo necelých devatenáct let. Bral si mladou Slovenku Zitu, sekretářku náčelníka vojenského učiliště v Nitře, kde studoval. Dívka byla o dva roky starší a jejich manželství trvalo rok a tři čtvrtě. „Brali jsme se z lásky k malým dětem, čekali jsme spolu totiž v té době mého prvního syna Martina,“ přiznává Martin. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteRozvedli se, když armáda Martina převelela zpět do Prahy a manželství neuneslo vzdálenost. Svou druhou ženu (také Helenu) si Martin vzal o čtyři roky později a vydrželi spolu deset let. Toto manželství, z něhož je Martinův druhý syn Tonda, pro změnu nevydrželo Martinovo porevoluční pracovní nasazení coby ambiciózního podnikatele.

Pak byl Martin ženatý ještě dvakrát, nikdy ne déle než tři roky. „Moje třetí žena Irena byla vysoká, nádherná ženská. Byla obětavá a udělala toho pro mě v životě mnoho. Brali jsme se, když už jsem byl ve vazbě. Sám jsem na této své vlastní svatbě ani nemohl být, ženil jsem se v zastoupení. Znamenalo to pro mě ale hrozně moc. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteVěděl jsem, že venku je někdo, kdo při mně stojí. Upínal jsem se k tomu jako k jedinému majáku světla v té temnotě,“ vzpomíná Martin. Sedmnáct měsíců ve vyšetřovací vazbě, které Martina změnily a poznamenaly, však zničilo i tento svazek. Poslední manželství s Danou bylo podle Martina šlápnutí vedle. „Náš vztah vůbec nefungoval, z něj jsem vlastně utekl za svou současnou ženou Helenou Vondráčkovou,“ dodává Martin. Jaké jeho manželky byly? Kniha Lesk a špína showbyznysu toho odhalí ještě mnohem víc.


Autor: KAREN MCHITARJAN
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.