Bob Klepl: Dostal pokutu za chlast! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bob Klepl: Dostal pokutu za chlast!

Bob Klepl
Bob Klepl

PRAHA – Populární herec Bob Klepl (50), známý například z filmu Účastníci zájezdu nebo z »primáckého« zábavného pořadu Hádej, kdo jsem, si pěkně pošlapal štěstí!


Jeho kariéře rozhodně neprospěje fakt, že mu Divadlo Na zábradlí po důkladném vyšetřování skutečně napařilo mastnou pokutu kvůli neúčasti na derniéře představení Strýček Váňa. I když se Klepl obhajoval nemocí, vedení divadla mu neuvěřilo, a tak dostal mastnou pokutu. K takovému kroku se přitom přistupuje až ve chvíli, kdy se prokáže, že byl viník totálně namol, a proto nemohl hrát! „Pokuta byla v řádu desetisíců. Nemohu vám k tomu víc sdělit, je ale pravda, že peněžitý trest by nepřišel, kdyby se potvrdilo, že jeho neúčast na představení zavinila opravdu zdravotní indispozice a ne herec sám,“ řekla diplomaticky deníku Aha! mluvčí Divadla Na zábradlí Alexandra Poláková.

Přeloženo do češtiny: Klepl sice indisponován byl, ale jak už jsme v deníku Aha! psali, zřejmě opravdu díky pár promile alkoholu v krvi...


Autor: (daz)
Foto Aha! – Martin Přibyl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.