Alicia Keys učí Čechy prát ručníky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Alicia Keys učí Čechy prát ručníky!

Půvabná Alicia Keys už zítra koncertem potěší Prahu.
Půvabná Alicia Keys už zítra koncertem potěší Prahu.

PRAHA – Velkolepý koncert zpěvačky Alicie Keys (27) je za dveřmi! Už zítra v osm hodin večer zahraje v Tesla aréně (hala hokejové Sparty) a pořadatelé mají co dělat, aby krásku v jejích požadavcích uspokojili.


„To, že si Alicia Keys řekla o 150 velkých a 20 malých černých ručníků na pódium, to není nic zvláštního. Problém je ovšem s tím, že ty ručníky nesmí být nové, ale vyprané podle speciálního způsobu, který nám slečna Keys předepsala,“ uvedl pro deník Aha! Jaroslav Hainzel z pořádající agentury 10:15.

A to není zdaleka vše. Alicia Keys se na svá vystoupení pečlivě připravuje, a tak si do šatny žádá navíc vlastní asistentku, speciální kadeřnici, vizážistku a osobního kuchaře. Pořadatele dokonce nenechá ani vybrat hudbu, která hraje v hale před jejím vystoupením. Určuje ji striktně sama, podle toho, jakou má zrovna náladu. Pokud tedy Alicia Keys vstane zítra »levou nohou«, dočkají se fanoušci třeba heavy metalu. Každopádně, co se před jejím vystoupením bude hrát, neví teď nikdo, ani sama protagonistka.


Autor: (lc)
Foto ara

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.