Vítek Chaloupka: Jsem indián! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vítek Chaloupka: Jsem indián!

Vítek Chaloupka se nejlépe cítí jako indián.
Vítek Chaloupka se nejlépe cítí jako indián.

PRAHA – Z našeho nejznámějšího odborníka na zdravou výživu Vítka Chaloupky (48), pod jehož vedením hubne nespočet českých celebrit, se vyklubal indián! Volný čas tráví tím, že svůj domov přetváří na westernový svět.


„Snažím se žít jako indián. V Praze je to sice dost obtížné, ale mě to baví a dělám pro to maximum,“ prozradil deníku Aha! svou netradiční zálibu Chaloupka a pobaveně dodal: „Dokonce uvažuji, že bych to i sepsal.“ Chaloupka totiž ke své práci trenéra stačí psát i knihy o zdravém životním stylu a může se už pyšnit deseti vydanými tituly. Momentálně připravuje další knihu, tentokrát zaměřenou na pikantnosti a osobní zážitky s celebritami, jež měl pod svým vedením. Vyjít by měla na jaře.

Kliknutím zvětšeteNa projekty o zdravé výživě však nezanevřel. V šuplíku má televizní pořad pro nejmenší, ve kterém by po boku herečky Dády Patrasové (52) učil děti, jak se správně stravovat. Zda se tento pořad objeví na televizních obrazovkách, je zatím v jednání. Určitě by měl ale vyjít v knižní podobě.


Autor: (cht)
Foto David Kolčava

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.