Mileno, tohle jsou tvoje vnoučata! A nikdo je nebije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mileno, tohle jsou tvoje vnoučata! A nikdo je nebije!

Milena Dvorská
Milena Dvorská (ČTK, Imanuel.eu)

PRAHA – Blázni! Náboženští fanatici! Takoví jsou podle svých odpůrců Jan Dietrich Dvorský (43) alias Syn člověka Parsifal Imanuel a jeho žena Lucie (44), dcera herečky Mileny Dvorské (70). A dodávají: chudáci jejich děti, ty musejí trpět! Jenže jejich osm potomků vypadá tak spokojeně, že by jejich, podle mnohých »úchylné«, rodiče snad ani škarohlíd nepodezíral z týrání.

Lucie Dvorská poprvé představuje svých osm dětí

„Mileno, my na rozdíl od tebe svoje děti nebijeme!“ zasílají drsný vzkaz slavné herečce pyšní rodiče, kteří vůbec poprvé ukázali světu všech svých osm dětí!

První zmínka o fyzickém násilí v rodině Marušky z pohádky Byl jednou jeden král vyšla v březnu v Nedělním Aha!. Lucie Dvorská si tehdy postěžovala, že si matku pamatuje pouze jako hysterickou alkoholičku a jejího manžela Josefa Krause jako tyrana, který ji bil pohrabáčem. Nyní se dozvídáme ještě mnohem víc!

„Kromě fyzického teroru měla Lucie doma teror psychický. A i Milena ji často třískala hlava nehlava, zvlášť když byla ožralá, a nacpaná prášky,“ dodává teď Jan Dietrich Dvorský.

Pokud jsou tyto informace pravdivé, nelze se ani divit vyloženému odporu samozvaného mesiáše a jeho družky k fyzickému trestání dětí.

„My k výchově žádné psychické ani fyzické tresty nepotřebujeme! Občas stačí zvýšit hlas, zamračit se či zakázat počítač. Kde je láska, byť někdy i přísná a neochvějná, tam to úplně stačí. Kde však láska není, tam se laťka trestů šroubuje do hrozných výšin a často z toho bývá až týrání na tisícero způsobů,“ vysvětluje náboženský guru.

„Na našich dětech je vidět, že nejsou nijak poškozené, pomatené, trýzněné a divně vedené. Mají krásné rockové i poetické dětství. A ty starší holky se všem klukům a mužům líbí tak, že neustále musíme zahánět houfy zamilovaných nápadníků!“ svěřuje se vysmátý Parsifal Imanuel a k domácí výchově dětí, kvůli které měli ostatně s Lucií kdysi i oplétačky s policií a proto se už třináct let skrývají neznámo kde, dodává: „Naše děti vedeme tak, aby měly o všem přehled. Vyznají se v lecčems možném tak, že ani ve škole by toho tolik nepoznaly. Navíc je to baví a jsou bez stresu. Mohou se svobodně a volně vyvíjet, jak chtějí,“ uzavírá hrdý táta Dvorský. I jeho zapřísáhlý odpůrce musí uznat, že má k dětem záviděníhodný vztah!

8.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.