LUCIE BÍLÁ - A už je to tady... Válka s rodinou Noida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

LUCIE BÍLÁ - A už je to tady... Válka s rodinou Noida!

LUCIE BÍLÁ
LUCIE BÍLÁ (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Válka rodin! Přesně tak to vypadá mezi rodinami Lucie Bílé (42) a jejího dosud ještě manžela Václava »Noida« Bárty (27). Jak jinak si vysvětlit, že jejich příbuzní už nedokážou být společně v jedné budově!

Válka rodin! Přesně tak to vypadá mezi rodinami Lucie Bílé (42) a jejího dosud ještě manžela Václava »Noida« Bárty (27). Jak jinak si vysvětlit, že jejich příbuzní už nedokážou být společně v jedné budově! Na první světovou premiéru muzikálu Carmen přišla totiž ve čtvrtek večer pouze Noidova rodina a na druhou premiéru v pátek zase dorazili jen příbuzní Bílé. Báli se Noid a Bílá veřejné hádky a následné ostudy, nebo je v tom něco jiného?

„My už zítra nepřijdeme. Vašek hraje dneska a zítra bychom tu neměli co dělat,“ svěřil se deníku Aha! ve čtvrtek večer Noidův otec, který celý večer chválil výkon svého syna a o Lucce se ani slůvkem nezmínil. Jen když s ní pózovali před novináři, tak přede všemi svoji snachu políbil a pogratuloval k předvedenému výkonu. To Noidova maminka se celý večer smála, pozdravila a nechala se vyfotit i s Bílou, ale kdykoli měla možnost, tak na každém kroku rozhlašovala, že je rozvod jejího syna a Lucie na spadnutí. A bylo na ní vidět, že z toho má ohromnou radost. „Nedávno jsem potkala kamaráda a ten mi řekl, že zastupuje Lucku. Kdysi jsem v jeho advokátní kanceláři dělala asistentku,“ pochlubila se Bártová, která se přitom tajemně culila, jako by věděla víc.

To Noid se dočkal ze strany Lucčiny rodiny chladnějšího přijetí. Syn Bílé Filip Kratochvíl (12), který dorazil se svojí babičkou a údajnou přítelkyní, s ním skoro nepromluvil, a přestože manžel Bílé byl na druhé premiéře jako divák, seděl na druhém konci sálu než Filip. A to ještě před nedávnem byli takoví velcí kamarádi a vzájemně na sebe pěli jen slova chvály. Jak se zdá, tak mezi rodinou Lucie Bílé a jejího manžela začala tichá válka a Noid s Bílou menší lstí s lístky předešli přímé konfrontaci obou rodin.

Syn Bílé zapomněl na Ewu Farnou - Filip miluje, Lucie bojuje!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.