Syn Bílé zapomněl na Ewu Farnou - Filip miluje, Lucie bojuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syn Bílé zapomněl na Ewu Farnou - Filip miluje, Lucie bojuje!

Filip s přítelkyní spolužačkou, kvůli které zapomněl na Ewu Farnou.
Filip s přítelkyní spolužačkou, kvůli které zapomněl na Ewu Farnou. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Syn zpěvačky Lucie Bílé (42) Filip Kratochvíl (14) má holku. Přestože byl před rokem poblázněný do mladé hvězdičky Ewy Farné (15), tak se nyní zakoukal do své blonďaté spolužačky. Svoji první lásku představil na druhé premiéře muzikálu Carmen, kde hraje jeho matka hlavní roli.

Syn zpěvačky Lucie Bílé (42) Filip Kratochvíl (14) má holku. Přestože byl před rokem poblázněný do mladé hvězdičky Ewy Farné (15), tak se nyní zakoukal do své blonďaté spolužačky. Svoji první lásku představil na druhé premiéře muzikálu Carmen, kde hraje jeho matka hlavní roli.

A jak se zdá, tak na Farnou mladý Kratochvíl úplně zapomněl. Na premiéru byla pozvána i ona a Filip s ní neprohodil skoro ani slovo a celý večer dělal společnost své přítelkyni a babičce.

Dlouho očekávaný muzikál čeští kritici strhali. „Carmen je kýč,“ píše se například v jedné z kritik. A to není vše! Americký kritik, který byl v pátek večer v sále, Lucii Bílé ani nezatleskal. „Když se na scéně objevila Markéta Poulíčková, tak se mohl utleskat, ale Bílá ho moc nenadchla. Dokonce ani při závěrečné děkovačce jí nezatleskal a jen si něco psal do svého notýsku,“ svěřil se deníku Aha! divák, který seděl přímo vedle kritika.

A to není vše! Bílá se v posledních dnech musí potýkat s tichou válkou mezi její a Noidovou rodinou. Jak jinak si vysvětlit, že na čtvrteční premiéru dorazila jen Noidova strana a v pátek rodina Bílé. A není se co divit. Rozvodový boj o miliony právě začal!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.