Glazarova dieta? Vašku, to tě může zabít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Glazarova dieta? Vašku, to tě může zabít!

Lazar Glazar se dušuje, že tyto chlebíčky mu neříkají pane…
Lazar Glazar se dušuje, že tyto chlebíčky mu neříkají pane… (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Matka představená z Kameňáku Václav Glazar (55) a plato příšerně nezdravých chlebíčků? To by byla pár týdnů po operaci protržené břišní stěny prakticky sebevražda. Glazar ale tvrdí, že dárek od fanynky, která přijela na sobotní dvanácté narozeniny hercova kabaretu Srdce a kámen, rozdal souboru.

„Mám za sebou dvě narkózy a ztratil jsem díky tomu chuť k jídlu. Sotva sním pár kousků ovoce či vypiju kozí mléko, ale tyto chlebíčky ani zákusky jsem si v sobotu nedal,“ svěřil se nám dojatý herec, kterého obecenstvo přivítalo bouřlivým potleskem.

Není divu, nedávno málem přišel o život poté, co se mu v podbřišku nahromadil litr a půl hnisu a hrozila otrava krve. „V představení hrál i náš třicetiletý kolega, který má rakovinu lymfatických uzlin. A kvůli němu to bylo ještě o mnoho víc emotivnější,“ uzavírá kabaretiér, který během posledních pár týdnů vlivem nechutenství shodil 27 kilogramů.

6.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.