Mahulena Bočanová - Půjde na plastiku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mahulena Bočanová - Půjde na plastiku?

Mahulena Bočanová si s plastickým chirurgem Jiřím Kučerou kápla do noty.
Mahulena Bočanová si s plastickým chirurgem Jiřím Kučerou kápla do noty. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Půjde Mahulena Bočanová (41) pod nůž plastického chirurga doktora Jiřího Kučery? To při pohledu na tuto družně se bavící dvojici napadlo všechny přihlížející soutěže krásy Look Bella, která se konala v klubu Solidní nejistota. „Ne, my jsme si jen hezky popovídali, na žádné operaci jsme se nedomlouvali,“ popřel Kučera, který byl mimo jiné jedním z porotců večera.

Že by se snad v budoucnu stala Bočanová jednou z jeho pacientek?

Jako další zasedla v porotě soutěže krásy operní diva Andrea Kalivodová (31), která se vzpamatovává z rozchodu s režisérem Ondřejem Kepkou (39). „Cítím, jak mi tikají biologické hodiny. Opravdu moc toužím po dítěti, a to ve vztahu, kdy Ondřej stále nebyl doma, prostě nešlo. Prožila jsem si kruté léto, hlavně emocionálně. Okolí se mě proto snaží neustále nějak rozveselovat a povzbuzovat, jako například touto akcí,“ řekla Kalivodová. O nové lásce však zatím nechce ani slyšet.

4.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.