Opilá Lucie Bílá - V noci si domů přivedla 2 chlapy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Opilá Lucie Bílá - V noci si domů přivedla 2 chlapy

Dva muži podpírají Lucii na cestě domů.
Dva muži podpírají Lucii na cestě domů. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Slavice Lucie Bílá (42) se opravdu rozjela! Ještě se ani nestihla rozvést, a už si tahá v noci domů jiné chlapy. A hned dva najednou! Po premiéře muzikálu Carmen totiž přiopilá Slavice odjela ve svém luxusním voze do Otvovic, kde bydlí, se dvěma muži.

Slavice Lucie Bílá (42) se opravdu rozjela! Ještě se ani nestihla rozvést, a už si tahá v noci domů jiné chlapy. A hned dva najednou! Po premiéře muzikálu Carmen totiž přiopilá Slavice odjela ve svém luxusním voze do Otvovic, kde bydlí, se dvěma muži. A co její stále ještě manžel Václav Noid Bárta (27)? Chudák, ten musel jet ke své matce, kde momentálně bydlí, taxíkem. A sám!

Lucie Bílá si umí život opravdu užívat. Když totiž po druhé hodině ranní vyšla se svým dvoučlenným doprovodem z divadla, zdatný kytarista a bubeník z Hudebního divadla v Karlíně ji podpírali! Každý z jedné strany a dovedli ji až k jejímu vozu. Přiopilá Bílá, která se nejspíš napila na kuráž, aby si vůbec troufla odjet domů se dvěma muži, by jinak asi sama ke svému autu snad ani nedošla. Charizmatický kytarista poté odvezl Bílou do jejího domu a bylo na první pohled znatelné, že do Otvovic nejede poprvé. Nezaváhal ani jednou a v samotných Otvovicích přesně věděl, která vila patří právě zpěvačce.

Když zajeli do garáže, tak se Bílá, která ještě před časem tvrdila, že jediným mužem jejího života je její syn Filip, dlouze políbila s exotickým kytaristou a odvedla si ho i s bubeníkem nahoru. Ti neodešli od zpěvačky ani po půl hodině, takže se rozhodně nejednalo jen o pouhý přátelský doprovod domů. A co se v domě dělo, si můžeme jen domýšlet.

Lucie Bílá a Václav Noid Bárta se rozešli před několika měsíci, ale jejich rozchod vyšel najevo jen několik týdnů před světovou premiérou muzikálu Carmen. Zlí jazykové dokonce tvrdili, že to byl předem naplánovaný tah, aby přilákali lidi do divadla. Zpěvačka, která má navíc tělo samou modřinu, ale včera všechny přesvědčila, že to s rozvodem myslí opravdu vážně a že ona a Noid se k sobě už nevrátí. Před týdnem nám sám Noid v rozhovoru přiznal, že se mu už líbí jiná žena a že doufá, že by z toho mohl být vztah.

Premiéra muzikálu Carmen - Hádky Bílé a Noida na scéně: Nemuseli jsme to ani hrát!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.