Manžel Heleny Vondráčkové - SEX se sporťačkou z Novy Adamcovou! Tajný románek trval přes rok... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Manžel Heleny Vondráčkové - SEX se sporťačkou z Novy Adamcovou! Tajný románek trval přes rok...

Martin Michal a Helena Vondráčková
Martin Michal a Helena Vondráčková (: ara)

PRAHA – Tak to je šok! Martin Michal (49), manžel a manažer Heleny Vondráčkové (61) měl jako milenku manželku režiséra Jiřího Adamce (60) – sporťačku Janu Adamcovou (36), bývalou Novákovou!

Tak to je šok! Martin Michal (49), manžel a manažer Heleny Vondráčkové (61) měl jako milenku manželku režiséra Jiřího Adamce (60) – sporťačku Janu Adamcovou (36), bývalou Novákovou! Najevo to vychází díky knize Lesk a špína showbyznysu, kterou o Michalovi napsal novinář Petr Macek. Deník Aha! má deset dní před jejím oficiálním vydáním k dispozici rukopis. Jak dlouho spolu ti dva udržovali poměr?

Minulost Martina Michala v chystané knize odkrývá velmi pikantní momenty! V polovině devadesátých let, kdy byl pozdější manžel Vondráčkové prezidentem letecké společnosti Air Terrex, pro něj jako letuška pracovala i mladičká Jana Nováková! A jak to tak u letušek bývá, skončila u svého šéfa v ložnici!

„Po rozvodu s druhou ženou žil Martin i s mladičkou Janou Novákovou, pozdější manželkou televizního režiséra Jiřího Adamce. Dříve než se Nováková stala tváří Sportovních novin televize Nova, pracovala jako stevardka v Martinově letecké společnosti Air Terrex. Seznámili se při jejím nasazení na trase Praha – Brno – Ostrava, kde podle pamětníků Jana svého šéfa zaujala především obřím dekoltem. On ji pozval večer na schůzku, z níž už spolu šli rovnou domů, kde Jana s Martinem zůstala přes rok,“ píše ve své knize Macek. „Chlap o svých milenkách nemluví,“ komentuje to sám Martin Michal. „O čem v knize nechtěl mluvit Martin, prozradilo jeho okolí,“ dodává Macek s tím, že přestože mediální obraz Martina Michala je velmi jednostranný, jeho život, vzpomínky a charakter jsou mnohem košatější.

„Knihu jsem nečetla, proto se k ní nemohu vyjádřit,“ napsala deníku Aha! Adamcová sms ze své dovolené v Řecku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.