Krajčovi fandila Poulíčková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Krajčovi fandila Poulíčková

Richard Krajčo se před Martinou Poulíčkovou pořádně snažil a vydal ze sebe maximum včetně různých akrobatických výskoků.
Richard Krajčo se před Martinou Poulíčkovou pořádně snažil a vydal ze sebe maximum včetně různých akrobatických výskoků. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Na Letné v Praze to v neděli v podvečer pěkně jelo. Na festivalu Sony Ericsson on Air vystoupila Helena Zeťová či slovenská skupina Peha. Hřebem večera se ale stal Richard Krajčo (28) se svou skupinou Kryštof.

Před první řadou mu zběsile fandila modelka Martina Poulíčková (27), o které se už pár týdnů spekuluje jako o Krajčově nové lásce!

Krásná modelka Martina Poulíčková se právě rozvádí se sporťákem Pavlem Poulíčkem a o jejím více než přátelském vztahu s rozvedeným Krajčem se již pár měsíců spekuluje. Martina dokonce neváhala a přelezla zábrany, které oddělovaly diváky od pódia a svému miláčkovi fandila, tak nadšeně jako náctiletá holčička! A když si jí Krajčo všiml, viditelně pookřál a začal se ještě víc snažit. Dokonce vyšplhal na lešení ve výšce asi deseti metrů a odtamtud zpíval. A Martina byla blahem celá bez sebe!

Jako host na poslední písničku Kryštofu přišel zahrát na klávesy a zazpívat Ondra Brzobohatý. Celou show moderoval Libor Bouček, který vypadal hodně unaveně. Podobnou akci totiž moderoval o víkendu i v Karlových Varech a navíc začal opět přibírat pracně shozená kila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.