Patálie »doktora Lišky« - Štolpa propíchl draka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patálie »doktora Lišky« - Štolpa propíchl draka!

Ať se snažil Štolpa sebevíc, bez větru drak neletěl.
Ať se snažil Štolpa sebevíc, bez větru drak neletěl. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Herec Roman Štolpa (44), populární Martin Liška z Velmi křehkých vztahů, bojoval s drakem! Ne však se sedmihlavou saní, ale s létajícím drakem ve tvaru motýla.

Herec Roman Štolpa (44), populární Martin Liška z Velmi křehkých vztahů, bojoval s drakem! Ne však se sedmihlavou saní, ale s létajícím drakem ve tvaru motýla. „Máme nového, protože netopýra, kterého jsme měli posledně, jsme omylem poslali s klukama do křoví a propíchli ho,“ vyprávěl Štolpa na drakiádě televize Prima, kde byl i se svými syny Matějem a Jakubem.

„Chceme tu nového draka pořádně zalítat, ale zatím moc nefouká,“ smutnil malý Jakub,který draka pomohl zkonstruovat. Ať ale běhal herec po Císařské louce jak chtěl, drak vždy klesl k zemi. Štolbovi bylo jen líto, že s nimi nemůže být i jeho dcera Agáta, kterou mu herečka Markéta Plánková nechce půjčovat.

Na lepší povětrnostní podmínky pak šli všichni čekat k ohni, kde si opekli špekáčky, stejně jako Lumír Olšovský. Ten měl s napichováním buřtíku na opékací jehlu trochu problém, a tak to chvíli vypadalo, že napíchne spíš sám sebe. Nakonec si ale naštěstí místo svých prstů pochutnal na voňavé opečené uzenině.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.