Zpěvák Karel Gott - MTV? Víc než svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvák Karel Gott - MTV? Víc než svatba!

Karel Gott
Karel Gott  (www.karelgott.com)

PRAHA - Proč nebyl Karel Gott (69) na svatbě Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje 5. září na zámku Hluboká? Oficiálně sdělil, že v Mnichově nahrává playbacky pro rakouskou televizní show. Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že je všechno úplně jinak. Gott sice ve studiu byl, ale nenahrával žádný playback.

Proč nebyl Karel Gott (69) na svatbě Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje 5. září na zámku Hluboká? Oficiálně sdělil, že v Mnichově nahrává playbacky pro rakouskou televizní show. Deníku Aha! se ale podařilo zjistit, že je všechno úplně jinak. Gott sice ve studiu byl, ale nenahrával žádný playback.

Natáčel duet s německým rapperem muslimského původu Bushidem, jehož mnohé texty jsou pro svou brutalitu a drsnost v Německu dokonce zakázány! Společně se sešli při nahrávání nové verze legendárního hitu německé kultovní kapely Alphaville »Forever Zouny«. Netradiční duet vyjde na Bushidově novém albu »Heavy Metal Payback«. A co víc! 10. října v Německu budou Zlatý slavík z Prahy a evropský král rapu a hip hopu natáčet ke skladbě videoklip, který chce gramofonová společnost Sony BMG prosadit i do vysílání MTV! Gott ale nezůstává jen u zpívání. Znovu hraje i ve filmu. Po menší roli v Nestydovi (premiéra v kinech 9. října), kde si zahrál sám sebe, se objeví ve větší roli i v chystané filmové romanci Veni, vidi, vici. A s Gottem si zahrál ve filmu i jeho dlouholetý osobní řidič Oldřich Havránek, který mu ve snímku nosí golfové hole…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.