Jiří Bartoška - Srdeční kolapsy! On snad už nechce žít…! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jiří Bartoška - Srdeční kolapsy! On snad už nechce žít…!

Typický obrázek: Jiří Bartoška s cigaretou.
Typický obrázek: Jiří Bartoška s cigaretou. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Každá vykouřená cigareta je teď pro něho hřebíčkem do rakve. Herec Jiří Bartoška (61) zažívá poslední měsíce kruté období. „Stává se mu tak jednou měsíčně, že má slabost, píchá ho na srdci a musí vyhledat lékaře. Třeba se mu udělá špatně a musí odejít z baru nebo restaurace, pak je potřeba vyhledat nějakou pomoc,“ řekl nám jeho rodinný přítel.

Každá vykouřená cigareta je teď pro něho hřebíčkem do rakve. Herec Jiří Bartoška (61) zažívá poslední měsíce kruté období. „Stává se mu tak jednou měsíčně, že má slabost, píchá ho na srdci a musí vyhledat lékaře. Třeba se mu udělá špatně a musí odejít z baru nebo restaurace, pak je potřeba vyhledat nějakou pomoc,“ řekl nám jeho rodinný přítel.

I laik by poznal, že zřejmě půjde o problémy se srdcem. Hýřivý život lva salonu se mu pomalu a jistě stává osudným. Kromě srdečních problémů má totiž trable i s játry a lékaři mu doporučili, aby ihned přestal s alkoholem. Jenže slavný herec je nepoučitelný. Cigarety, stres a občasné alkoholové dýchánky ničí jeho zdraví dál. A Bartoškovy čím dál častější srdeční slabosti samozřejmě děsí celou jeho rodinu. „Tohle už není normální, kdyby se to stalo jednou, ale opravdu se to stupňuje,“ pokračuje náš zdroj. Bohužel však není moc nadějí, že by oblíbený herec zvolnil, či snad dokonce přenechal otěže karlovarského filmového festivalu někomu jinému. „Nebojte se, festival si nenechá ujít ani v příštím roce, není potřeba se obávat, že by tam nebyl,“ reagoval na zvěsti o velice špatném zdravotním stavu jeho syn Janek Bartoška, který svému otci ve Varech vydatně pomáhá.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.