Nesvadbovi křtila knihu jeho dcera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nesvadbovi křtila knihu jeho dcera

Josefína Nesvadbová (druhá zleva) v obležení téměř celé své slavné rodiny – otce a jeho rodičů, tedy dědečka a babičky.
Josefína Nesvadbová (druhá zleva) v obležení téměř celé své slavné rodiny – otce a jeho rodičů, tedy dědečka a babičky. (Aha! – Martin Přibyl, Kateřina Kalibánová)

PRAHA – Josefína Nesvadbová (20), dcera známých rodičů Světlany Nálepkové (48) a Michala Nesvadby (50), se stala kmotrou otcovy knížky pro nejmenší děti nazvané Michal doma s mámou.

Josefína Nesvadbová (20), dcera známých rodičů Světlany Nálepkové (48) a Michala Nesvadby (50), se stala kmotrou otcovy knížky pro nejmenší děti nazvané Michal doma s mámou.

„Táta si mě vybral, protože jsem pomáhala s přípravou. Všechny fotky jsou ode mě,“ reagovala na dotaz, proč právě ona byla za kmotru. Zda to náhodou nemá souvislost s tím, že ji Nesvadba jakožto jediné dceři nadržuje, skoro uraženě odpověděla: „Vždycky mi vadilo, že mě každý bere jako dceru slavných. Jsem úplně obyčejná holka a moc mě mrzí, když mě někdo odsoudí právě proto, že mám známé rodiče, aniž by mě vůbec znal. Abych se přiznala, nechápu ty, kteří by z toho těžili. Pro mě je to jednoznačně nevýhoda a snad se nálepky dítěte slavných již brzy konečně zbavím!“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.