Bohdalová na oslavě narozenin šedé eminence ČSSD - Přála Šloufovi, kterého nezná... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bohdalová na oslavě narozenin šedé eminence ČSSD - Přála Šloufovi, kterého nezná...

Bohdalová si se Zemanem na baru velmi rozuměla.
Bohdalová si se Zemanem na baru velmi rozuměla. (Aha! – Mária Rušinová)

PRAHA – Herečka Jiřina Bohdalová (77) se na úterní oslavě šedesátin šedé eminence ČSSD Miroslava Šloufa v luxusním Top hotelu Praha pořádně odvázala. „Pana Šloufa neznám, ale pozval mě a já ráda chodím na oslavy narozenin. A jsem ráda, když jsou na sebe lidi hodní,“ svěřila se MF Dnes Bohdalová.

Potěšila ji i účast Miloše Zemana: „Chtěla jsem pana Zemana vidět, a zeptat se, jak se teď po operaci má. Vypadal velice dobře, takže žádné následky nemá,“ řekla serveru iDnes.

A expremiér Miloš Zeman (63) opravdu dokazoval, že jeho zdravotní lapálie po nedávné operaci ledvin jsou pryč nasával jako za starých časů! Známý milovník becherovky si ale tentokrát vychutnával hlavně luxusní koňak. Přesto nakonec odešel od baru v klidu po svých. Prostě letitý trénink…

Mezi hosty byla i modelka Andrea Veršová (její manželadvokát Daniel Volopich podle Hospodářských novin s »Mirkem něco dělá«…). A přestože je Veršová ve třetím měsíci těhotenství, neodolala a popíjela bílé víno.

  • Co se pilo: šampaňské, víno, pivo, slivovice, koňak, becherovka,...
  • Co se jedlo: pečené selátko, šunka, rostbeef, kuřecí nugetky, guláš, ryby, dorty,...
  • Co na oslavě zaznělo: »Miloši vrať se do Prahy!« (většina zúčastněných by důchodce z Vysočiny opět ráda viděla ve vrcholné politice) … »Piju, protože mi to nařídil lékař!« (Miloš Zeman zdůvodňoval svůj pitný režim) ... »Jsi můj nejbližší přítel, co já bych si bez tebe počal.« (Zeman prostě Šloufa zbožňuje).
  • Kdo tam dále byl: bývalý komunistický tajemník Miroslav Štěpána, exministři Miroslav Grégr, Bohumil Fišet, Jan Kavan, Jaromír Schling, poslanci Petr Wolf, Michal Pohanka (nezařazení, oba dříve ČSSD) a Daniel Petruška (ODS), či šéf Sazky Aleš Hušák.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.