Noidova máma Lenka: Rozvod syna s Bílou má pozitiva... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Noidova máma Lenka: Rozvod syna s Bílou má pozitiva...

Noid dnes odhalí další podrobnosti ohledně svého chystaného rozvodu s Lucií Bílou.
Noid dnes odhalí další podrobnosti ohledně svého chystaného rozvodu s Lucií Bílou. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek)

PRAHA – Ostře sledovaný rozvod zpěvačky Lucie Bílé (41) a jejího o čtrnáct let mladšího manžela Václava Noida Bárty (27) pro magazín televize Prima TopStar okomentovala i Noidova maminka Lenka Bártová!

Ostře sledovaný rozvod zpěvačky Lucie Bílé (41) a jejího o čtrnáct let mladšího manžela Václava Noida Bárty (27) pro magazín televize Prima TopStar okomentovala i Noidova maminka Lenka Bártová! A místo hořekování nad synovým neštěstím vidí paní Bártová na rozvodu i pozitivní věci!

„Je na tom pozitivní to, že jakoukoliv práci teď Vašek udělá, tak to bude jeho zásluha. Nebude tam ten podtext: Jó, to mu Lucka zařídila,“ pochvaluje si tchyně Lucie Bílé. A co Noid dalšího v reportáži prozradil? Třeba že rozvedený s Lucií ještě není, nevidí šanci k návratu a že svůj rozkol tajili tak dlouho kvůli kolegům z připravovaného muzikálu Carmen.

Zpověď Noida i jeho maminky uvidíte dnes večer v magazínu TopStar na Primě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.